Elden Ring DLC’sinin Eli Kulağında

123 29

FromSoftware yakın zamanda Elden Ring’in ek paketi Shadow of the Erdtree hakkında açıklama yapabilir.

Kısa süre önce SteamDB’de Elden Ring‘in indirilebilir içerik kısmında yeni bir dosyanın eklendiği tespit edildi. Bu durum ek paketin çıkış tarihi yakında duyurulabilir dedikodularına neden oldu. Şimdi dikkat çekici başka bir gelişme daha yaşandı. Youtuber Ziostorm, Bandai Namco America ve Asia’nın YouTube kanallarında Elden Ring oynatma listesini güncellediğini belirtti. Aylardır bu listelere dokunulmamıştı ve kısa süre önce güncellemeleri ek paketin yaklaştığını işaret ediyor. İddia edilene göre Shadow of the Erdtree, 5 Şubat’ta çıkacak.

Geçen gün figürler üreten PureArts firması, Twitter’da yaptığı açıklamada Elden Ring için hazırladıkları ilk figürün şubat ayında piyasaya sürüleceğini belirtti. Figür ve Shadow of the Erdtree’nin aynı tarihte çıkma ihtimali var. Filipinli DataBlitz isimli online mağazada da DLC’nin çıkış tarihi şubat olarak listelenmişti.

Elden Ring

Elden Ring’in sadece bir DLC’si olacak. Shadow of the Erdtree’nin gerçekten büyük bir ek paket olacağı belirtiliyor. Haziran ayı başında Lance McDonald da aynı durumu dile getirdi. From Software oyunlarıyla oldukça haşır neşir olan biri olan McDonald, Elden Ring için normalde iki ek paketin planlandığını söylemişti. Japon yapımcının bu eklentileri satmak için Season Pass düşündüğünü, fakat planın Shadow of the Erdtree ek paketiyle birlikte çöpe atıldığını vurgulamıştı.

From Software’in neden orijinal planı iptal ettiğini bilinmiyor. Fakat Shadow of the Erdtree’nin ayrı ayrı çıkacak iki küçük eklenti ve Season Pass’a göre çok daha avantaj sağlayacağı söyleniyor. Benzer bir durum Bloodborne için de yaşandı. Normalde Bloodborne’a da iki farklı eklenti çıkarılması düşünülmüş, ancak The Old Hunters isimli büyük ve tek eklenti çıkmıştı.

Apple Vision Pro’su YouTube ve Spotify’a Erişemeyecek