Elden Ring Önemli Bir Barajı Daha Aştı

Elden Ring

Bu ay ilk paketi Shadow of the Erdtree ile daha da büyüyecek olan Elden Ring, ek paketinin çıkışına günler kala önemli bir barajı daha aştı.

Demon’s Souls, Dark Sould, Bloodborne gibi büyük beğeni kazanan oyunlara imza atan From Software stüdyosu, halihazırda oyun dünyasının en prestijli stüdyolarından biriydi. Ancak 2022’de çıkan Elden Ring ile birlikte seviye atladı. Çünkü Elden Ring sadece tüm zamanların en iyi oyunlarından biri olarak değerlendirilmekle kalmadı, aynı zamanda satış performansıyla da bu başarıyı taçlandırdı. From Software’in bugüne kadar çıkardığı en popüler oyun olan Elden Ring, bu ay yeniden gündemde. Çünkü oyunun heyecanla beklenen ek paketi Shadow of the Erdtree, 21 Haziran’da oyunseverlerle buluşacak.

Shadow of the Erdtree’nin çıkışının yaklaşmasıyla birlikte yeniden oyun dünyasının gündemine taşınan oyun, bu artan ilginin de yardımıyla bu hafta önemli bir kilometre taşını daha geride bıraktı. From Software stüdyosu, dün bir açıklama yaparak sevilen oyunun 25 milyon oyuncuya ulaştığını duyurdu.

Elden Ring DLC

Oyuncuların Shadow of the Erdtree ek paketini oynayabilmeleri için orijinal oyunun belli bir yüzdesini tamamlamış olmaları gerekiyor. Oyun kısa süre önce PC’ye geldiği için pek çok PC oyuncusu bu noktaya ulaşmış değil. O yüzden ek paketin çıkışına kadar geçecek bir haftalık sürede de oyunun oynanma rakamlarının oldukça yüksek olması bekleniyor. Öte yandan Shadow of the Erdtree’nin çıkışı oyuna yeniden hayat vereceği için, orijinal oyunun satışları da daha yukarı çıkacaktır. Halihazırda 25 milyon oyuncuya ulaşan oyun, bu sayede satış rakamlarını daha da yukarı çekecek.

Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu