Elden Ring: Shadow of the Erdtree hakkında yeni iddia

123 8

Elden Ring geçtiğimiz seneye damgasını vurdu. Yılın en iyi oyunu seçildi. Yapımın Shadow of the Erdtree isimli DLC’si merakla bekleniyor. Ek paket hakkında yeni bir söylenti var.

Armored Core 6’nın çıkmasından sonra gözler FromSoftware’a çevrildi. Japon yapımcıdan uzun zamandır Elden Ring‘in DLC’si bekleniyor. Shadow of the Erdtree isimli eklentiyle ilgili yeni bir dedikodu var. Oyun endüstrisinden kaynaklara göre Elden Ring’in sadece bir DLC’si olacak. Söylentide Shadow of the Erdtree’nin gerçekten büyük bir ek paket olacağı belirtiliyor. Çıkış tarihi ve konu hakkında ise herhangi bir şey yok.

Haziran ayı başında Lance McDonald da aynı durumu dile getirmişti. From Software oyunlarıyla oldukça haşır neşir olan biri olan McDonald, Elden Ring için normalde iki ek paketin planlandığını söylemişti. Japon yapımcının bu eklentileri satmak için Season Pass düşündüğünü, fakat planın Shadow of the Erdtree ek paketiyle birlikte çöpe atıldığını vurgulamıştı.

Elden Ring

From Software’in neden orijinal planı iptal ettiğini bilinmiyor. Fakat Shadow of the Erdtree’nin ayrı ayrı çıkacak iki küçük eklenti ve Season Pass’a göre çok daha avantaj sağlayacağı söyleniyor. Benzer bir durum Bloodborne için de yaşandı. Normalde Bloodborne’a da iki farklı eklenti çıkarılması düşünülmüş, ancak The Old Hunters isimli büyük ve tek eklenti çıkmıştı.

Shadow of the Erdtree’nin çıkış tarihi nedir? Bu konuda da farklı rivayetler var. İlk olarak ek paketin 2023 sonları veya 2024 yılbaşından kısa süre sonra çıkabileceği iddia edildi. Diğer yandan FromSoftware’ın DLC’de bazı noktaları yeniden tasarlamak zorunda kaldığı ve bu yüzden çıkış tarihinin 2024 Mart veya Nisan ayını bulabileceğine yönelik başka dedikodu var.

Halen birçok detayı sır olan DLC’le ilgili söylenenler bunlar. FromSoftware’ın resmi açıklamasını beklemekten başka çare yok.

Baldur’s Gate 3, PlayStation’a geldi