Red Dead Redemption 3 geliştirme aşamasında

123 7

Bilinen bir sızıntı kaynağı Rockstar Games’in Red Dead Redemption 3 üzerinde çalıştığını iddia etti.

Oyun dünyasında ismi dedikodularla en çok anılan yapımcılardan biri Rockstar Games. Grand Theft Auto 6’ya (GTA6) ait olduğu ileri sürülen sızıntılar ve spekülasyonlarla Rockstar’ın adı sıklıkla gündeme geliyor. Haberimize gelecek olursak Rockstar’ın, Red Dead Redemption 3‘ü (RDR3) geliştirdiği söyleniyor. Bu iddianın sahibi MyTimetoShineHello nickli Twitter kullanıcısı. Daha önce Marvel filmleri (MCU/Marvel Cinematic Universe) ilgili doğru sızıntılar paylaşan bir kaynak. Gerçi bazı haberleri de yanlış çıkmıştı. MyTimetoShineHello genelde oyunlar hakkında pek sızıntı haber paylaşmaz, ancak Red Dead Redemption 3 olunca dikkat çekti. Oyunun yapım aşamasında olması dışında başka detay yok.

Red Dead Redemption 3

RDR3’ün senaryosu hakkında çeşitli teoriler var. Mesela Van der Linde çetesinin kurulma hikayesinin anlatılacağı ileri sürülüyor. Vahşi batının parlak günlerinin yaşandığı dönemde geçeceğini söylüyorlar. Sadie Adler veya başka yan karakterlerin de başından geçenler anlatılabilir. Başka bir teoriye göreyse John Marston’ın oğlu Jack Marston başkarakter olacak.

Rockstar’ın uzun zamandır GTA6’la ilgilendiğini duymayan kalmadı. Son gelen bilgilere göre GTA6, 2024 Nisan veya 2025 Mart arasında bir yerde çıkacak. İyimser gözle bakıp GTA6’nın 2024’te çıkacağını düşünürsek, RDR3’ün gelmesi en erken 2028 olabilir. Diğer yandan Rockstar’ın ortaçağda geçen yeni bir proje üzerinde çalıştığı da söyleniyor. Yeni Manhunt spekülasyonları da var. Eğer bu iki oyun doğruysa Red Dead Redemption 3’ün çıkması için daha çok beklemek gerekecek. Sonuç olarak bunların birer dedikodu olduğunu unutmamak gerekiyor. Rockstar ters köşe yapmayı seven bir yapımcı. Gelecekte neler olacağı belli olmaz. Şimdilik söylenenler bunlarla sınırlı.

Redmi 12 satışları Xiaomi’nin yüzünü güldürdü