House of the Dragon 3. Sezon Açıklaması Geldi

House of the Dragon 2. sezon

Bu hafta sonu 2. sezonuyla geri dönecek olan House of the Dragon’ın 3. sezonuna dair beklenen açıklama geldi; Dizinin devam edip etmeyeceği belli oldu.

Game of Thrones ile aynı evrende geçen House of the Dragon, iki yıllık bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor. 2022 yılında yayınlanan ilk sezonuyla büyük beğeni kazanan dizinin 2. sezonu bu hafta sonu izleyici ile buluşacak. Biz bu yeni sezon için heyecanla beklemeye devam ederken, HBO cephesinden önemli bir açıklama geldi.

Sevilen dizisine yeni sezon onayı vermek için 2. sezonun nasıl karşılık bulacağını görme ihtiyacı duymayan HBO, daha 2. sezon başlamadan 3. sezona resmi onayı verdi.

House of the Dragon oyuncularından tartışmalı seks sahnesine açıklama

George R.R. Martin’in Targaryen ailesinin tarihini anlattığı Fire & Blood adlı kitabından esinlenen dizi, izleyicileri Game of Thrones’ta anlatılan olayların yüzlerce yıl öncesine götürüyor ve Demir Taht’ta oturan Targaryen ailesi içinde yaşanan taht kavgalarına ve bu kavgaların sebebiyet verdiği iç savaşa odaklanıyor. 2. sezonda artık bu iç savaş tam anlamıyla başlamış olacağı için bizi daha da heyecan verici bir sezon bekliyor.

House of the Dragon’ın 2. sezonundan yayınlanan fragmanlar da yaklaşan savaşın büyüklüğünü gözler önüne seriyor, Targaryen iç savaşı 2. sezonda diğer hanelere de yayılacak. Bu hanelerden biri de Starklar olacak. Game of Thrones’un hikayesinde önemli bir yer tutan Stark ailesinin House of the Dragon’da ne kadar büyük bir role sahip olacağını bekleyip göreceğiz. Ancak küçük de olsa bir rolleri olacağı artık kesinleşmiş durumda.

Epic Games’te Haftanın Ücretsiz Oyunları Belli Oldu