E3 2023 için detaylar netleşti

E3 2023 için detaylar netleşti

ABD’deki en büyük oyun etkinliklerinden bazılarının sorumluları artık en büyük etkinliğin arkasındaki isim olacak. E3 2023 hakkında detaylar netleşti.

New York Comic Con ve Star Wars Celebration’ın yanı sıra çeşitli PAX etkinliklerinin organizatörleri ReedPop, gelecek yılki E3 2023 organizasyonunu üretmek için seçildi. Elektronik Yazılım Derneği yaptığı açıklamada, 2023 Haziran ayının ikinci haftasında LA Convention Center’a uzun zamandır beklenen dönüşünü aradığını söyledi.

ESA, COVID-19 son iki yıldır planları bozduktan sonra, E3 2023 gelecek yıl hibrit bir etkinlik olarak geri döneceğine söz vermişti. ReedPop, oyun endüstrisinin ana vitrini olarak ünlü ve etkisi artık azalmakta olan bir etkinliği en iyi nasıl canlandırabileceğine dair soruları da ele almak zorunda kalabilir. Ne de olsa, Sony ve Nintendo, ürünleri kendi kanalları aracılığıyla piyasaya sürmeyi tercih ederek, yıllar içinde katılımlarını sulandırdılar.

E3 2023 için detaylar netleşti

Bu yıl oyun severler açısından da önemli etkinlikler yer aldı. Bir çok oyun farklı versiyonu ile oyun severlerin karşısına çıktı diyebiliriz. Sony ve Nintendo gibi büyük şirketler farklı oyunları farklı versiyonları ile piyasaya sürmeye başladı. God of War gibi klasik oyunların da PS ve bilgisayar sürümleri karşımıza çıkmaya başladı. Bu yıl beklenen oyun God Of War’ın da yeni bir versiyonu piyasaya sürülecek. Oyun severler için vazgeçilmezler arasında yer alan oyunla ilgili tüm detaylar yakında çıkmaya başlayacaktır.

Aike T e-scooter, USB-C şarj bağlantı noktası ile piyasaya sürüldü