Sony E3 2017 basın konferansı tarihi belli oldu

Detroit Become Human

Sony’nin sunumunu takip etmek isteyenler için Sony E3 2017 basın konferansı tarihi belli oldu. İşte konferans tarihi ve diğer detaylar.

Dünyanın en büyük oyun fuarlarından E3, yaklaşıyor ve heyecan giderek artıyor. Haziran’ın ikinci haftasında başlayacak fuarda, oyun ve teknoloji dünyasının büyük oyuncuları gövde gösterisi yapacak. Sony de doğal olarak orada olacak ve birçok duyuru ile karşımızda olacak. Fuarı, özellikle de Sony’nin sunumunu takip etmek isteyenler için Sony E3 2017 basın konferansı tarihi belli oldu.

Sony E3 2017 basın konferansı tarihi

Sony E3 2017 basın konferansı tarihi 12 Haziran 2017 Pazartesi olarak açıklandı. Firma, teknoloji ve oyun basınına davetiyelerini göndermeye başladı.

Çıkardığı donanımlara bakıldığında ve yeni bir donanımı gündemde olmadığı düşünülünce Sony’nin bu yılki E3‘te oyunlara ve yazılımlara odaklanması bekleniyor. Zira firmanın yeni donanımları Playstation Slim, Playstation 4 Pro ve Playstation VR çıkışını yapmıştı.

Ancak oyuncular donanım konusunda istediklerini almış olasalar da birçok oyununun detaylandırılmasını bekliyor. Firmanın büyük heyecanla beklenen oyunu God of War‘un yanısıra Spider-Man, Days Gone ve Detroit: Become Human gibi oyunlarının detaylarını paylaşması bekleniyor.

E3 2017’de Activision’un COD: WWII’yı, EA’nin ise Star Wars Battlefront 2’yi detaylandırması bekleniyor. Öte yandan Oculus, bu fuara katılmayacağını açıklamıştı. Bethesda da fuarda yeni duyurular yapacak.