Dune 2 fragmanı yayınlandı

Dune 2 fagman

Dune 2 fragmanı yayınlandı. Yılın en heyecanla beklenen yapımlarından olan yeni Dune filmi, Türkiye’de de 3 Kasım’da vizyona girecek.

Frank Herbert’ın efsanevi bilim-kurgu serisinden sinemaya uyarlanan Dune filmi, 2021 yılında sinema severlerle buluştu ve büyük beğeni topladı. Başarılı yönetmen Denis Villeneuve’ün imzasını taşıyan Dune, pandemi döneminde vizyona girmiş olmasına rağmen hiç de fena olmayan bir gişe hasılatı elde ederek başarısını taçlandırdı. İlk filmin bu başarısı, en Villeneuve’ün başından beri çekmeyi planladığı ikinci filme de yeşil ışık yakılmasını sağladı.

O günden beri heyecanla beklediğimiz Dune 2, bu yıl sinema severlerle buluşacak. 3 Kasım’da vizyona girecek olan Dune 2’nin çıkışının yaklaşmasıyla birlikte filmden görseller de gelmeye başladı. Geçtiğimiz günlerde Vanity Fair dergisi aracılığıyla filmden ilk görselleri paylaşan Warner Bros. Discovery stüdyosu, bugün de merakla beklenen Dune 2 fragmanını yayınladı.

Dune 2 fragmanı daha aksiyon dolu bir film vadediyor

dune 2 2

Denis Villeneuve, Frank Herbert’ın ölümsüz eserini sinemaya uyarlarken, serinin ilk kitabını ikiye bölerek çekmeye karar vermişti. Bu yüzden 2021 yılında vizyona giren ilk film, serinin ilk kitabının sadece ilk yarısını ekrana taşıdı. Bu yıl sinema severlerle buluşacak olan Dune 2 ise ilk kitabın ikinci yarısını perdeye taşıyacak. İlk filmin bıraktığı yerden hikayeyi sürdürecek olan devam filmi, Paul Atredeis’in Arrakis gezegeninin kontrolünü ele geçirip babasının intikamını almak için mücadele vermesini konu alıyor.

Devam filminde Timothée Chalamet’nin yanı sıra Zendaya, Rebecca Ferguson, Javier Bardem ve Stellan Skarsgård da ilk filmdeki rolleriyle geri dönüyor. İkinci filmde onlara katılacak yeni isimler ise Florence Pugh, Austin Butler, Lea Seydoux ve Christopher Walken olacak.

Motorola Edge 40 görselleri ve tanıtım videosu sızdırıldı