Motorola Edge 40 görselleri ve tanıtım videosu sızdırıldı

Motoroola Edge 40

Çok yakında kullanıcılarla buluşacak olan Motorola Edge 40’ın tasarımını tüm detaylarıyla gözler önüne seren görseller ve tanıtım videosu sızdırıldı.

Bildiğiniz gibi Motorla, merakla beklenen yeni amiral gemisi akıllı telefonu Motorola Edge 40 Pro’yu yaklaşık bir ay önce resmen tanıttı. Ancak çıkışından önce Edge 40 Pro ile yan yana gördüğümüz, daha düşük maliyetli standart versiyon, yani Motorla Edge 40 bu etkinlikte tanıtılmadı. O günden beri tanıtımı için beklediğimiz Edge 40’ın lansmanı hala yapılmamış olsa da bugün sızdırılan görseller ve tanıtım videosu ile birlikte telefon tüm detaylarıyla gözler önüne serildi. Telefonun sızdırılan tanıtım videosunu ve görsellerini aşağıda bulabilirsiniz.

Sızdırılan bu görseller, standart Edge 40’ın tasarımıyla Edge 40 Pro’yu bir hayli andırdığını gösteriyor. İki model arasında dikkat çeken ilk fark arka kamerada karşımıza çıkıyor. Edge 40 Pro’nun aksine standart model çift arka kamerayla geliyor. Siyah, yeşil ve kırmızı olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle gelecek olan Edge 40’ın arka paneli vegan deri kaplama olacak.

Motorola Edge 40

Telefonun özellikleri arasında IP68 suya karşı koruma, kıvrımlı ekran ve Dolby Atmos hoparlörlerin olması bekleniyor. Daha önce gelen söylentilere bakılırsa Motorola Edge 40, MediaTek’in Dimensity 8020 yonga setinden güç alan ilk akıllı telefon olacak. Ancak henüz bu konuda resmi bir açıklama yapılmış değil.

Ekran tarafına geldiğimizde karşımıza 6.55 inçlik kıvrımlı bir ekran çıkıyor. Bu OLED ekranın yenilenme hızının 144 Hz olacağı söyleniyor. Son olarak telefonun 4400 mAh’lık bir bataryaya sahip olacağı; şarj hızının ise 68 W olacağı belirtiliyor.

Motorola Edge 40 2

Motorola Edge 40 4 Motorola Edge 40 3
Motorola Edge 40 1

Meta yapay zeka yarışında arkada kaldığı için panikliyor