Reddit yeni özelliğini duyurdu

Reddit yeni özelliğini duyurdu

Reddit kullanıcılarının deneyimini daha iyi hale getirecek yeni özelliğini duyurdu. İşte tüm detaylar.

Diğer sosyal medya platformlarında gönderi paylaşmayı “kolaylaştırmadığımızı” kabul eden Reddit, bu sorunu çözmek için yeni özellikler kullanıma sunuyor. Bu yeni özellikler arasında, mesajlaşma hizmetleri aracılığıyla paylaşılan metin gönderileri için güncellenmiş bir “paylaşılan bağlantı” önizlemesi, Instagram Hikayeleri için yeni paylaşımı, tek dokunuşla ekran görüntüsü paylaşımı ve daha fazlası yer alacak. İyileştirmeler, güncellenmiş bir arayüz, iyileştirilmiş yorum arama ve daha fazlası gibi diğer kullanıcı dostu özelliklerin hemen ardından gelecek.

Reddit yeni özelliğini duyurdu

Geçmişte, bir Reddit gönderisini WhatsApp’da paylaştığınızda gönderiye tıklamadan ne olduğunu göremezdiniz ancak artık bir önizleme yer alacak.

Bir başka yeni numara da, uygulamanın içeriğini ekran görüntüsü almaya veya telefonunuza içerik indirmeye gerek kalmadan doğrudan Instagram hikayelerinde paylaşabilme özelliği. Google Fotoğraflar gibi uygulamalarda olduğu gibi, en çok kullandığınız sosyal kanalları gösteren yeni bir özel “paylaşım sayfası” açılacak, böylece Reddit uygulamasından ayrılmadan hızlı bir şekilde yayınlayabilirsiniz. Ayrıca, görüntüleri cihazınıza kaydetmeden içerik paylaşmanıza olanak tanıyan tek dokunuşla ekran görüntüsü paylaşma deneyimi de mevcut. Bu, yalnızca bir ekran görüntüsü yerine içeriğe doğrudan bir bağlantı sağlayacak. Son olarak Reddit, tweet’leri makalelere veya WordPress gibi CMS platformlarına yerleştirmeyi kolaylaştıran yeni bir yerleştirme araç kutusu da tanıttı.

Redmi Note 12R Pro özellikleri ve şık tasarımıyla dikkat çekiyor