Dragon Age Dreadwolf’un Tanıtım Videosu Yayınlandı

Dragon Age Dreadwolf

Bu hafta Dragon Age Day’i kutlayan BioWare, bu vesileyle, merakla beklenen Dragon Age Dreadwolf’tan bir tanıtım videosu yayınladı.

Oyun dünyasının en popüler RPG serilerinden biri olan Dragon Age, yeni bir oyunla geri dönecek. Ancak uzun süredir beklediğimiz bu oyun için en az bir iki yıl daha beklememiz gerekiyor. Çünkü Dragon Age serisinin arkasındaki stüdyo olan BioWare’in daha önce yaptığı açıklamalar, oyunun en erken 2024’ün son çeyreğinde çıkacağını gösteriyor. Hatta bu açıklamalara bakılırsa, oyunun 2025 yılına kalma ihtimali çok daha yüksek görünüyor. Bu gecikme serinin hayranlarını hayal kırıklığı yaratmış olsa da pek çok RPG hayranı yeni Dragon Age oyununu heyecanla beklemeye devam ediyor.

Dragon Age Dreadwolf adını taşıyan yeni oyunu sabırsızlıkla beklenen bu oyunseverlerin heyecanını sıcak tutmak isteyen BioWare, bu hafta Dreadwolf’tan kısa bir tanıtım fragmanı yayınladı. Bu hafta gerçekleşen Dragon Age Day kapsamında yayınlanan bu video Dragon Dead Dreadwolf hakkında çok fazla ipucu barındırmıyor. Neyse ki BioWare bu videoyla birlikte paylaştığı açıklamada, oyunun 2024 yazında detaylı bir şekilde tanıtılacağını duyurdu.

Dragon Age Dreadwolf’tan yayınlanan bu tanıtım videosunda oyunun hikayesine ya da oyunda yer alacak karakterlere dair herhangi bir detay yer almıyor. Ancak BioWare’in kendi blogunda da dikkat çektiği üzere bu tanıtım videosu, serinin hayranlarına, yeni oyunda kendilerini bekleyen birkaç mekanı görme şansı sunuyor. Öte yandan bu mekanların tasarımı, yeni Dragon Age oyununda bizi nasıl bir görsel tonun beklediğine dair de önemli ipuçları barındırıyor. Görünen o ki yeni Dragon Age oyunu oldukça gösterişli bir görselliğe sahip olacak.

 

Dragon Age Dreadwolf

GTA 6 İlk Fragmanıyla Oyunseverleri Heyecanlandırdı