Dragon Age Dreadwolf Beklenenden Önce Çıkabilir

Dragon Age Dreadwolf

Heyecanla beklenen Dragon Age Dreadwolf’un çıkış tarihi belli oldu. Yeni Dragon Age oyunu beklenenden önce çıkabilir.

Oyun dünyasının en popüler RPG serilerinden biri olan Dragon Age, yeni bir oyunla geri dönecek. Ancak uzun süredir beklediğimiz bu oyun için bir süre daha beklememiz gerekiyor. Ne var ki bu bekleyiş ilk başta düşündüğümüzden daha kısa olabilir. Hatırlarsanız BioWare stüdyosu daha önce yaptığı açıklamalarla oyunun 2025’te çıkacağını göstermişti. Bu yüzden oyun için en az bir yıl daha beklememiz gerektiğini düşünüyorduk. Ancak gelen son bilgilere bakılırsa bu bekleyiş düşündüğümüzden biraz daha kısa sürebilir.

dragon age dreadwolf

Electronic Arts bu hafta bir açıklama yaparak 2025’in nisan ayından önce çıkaracağı oyunları açıkladı. Yeni EA FC ve Madden oyunları gibi Electornic Arts klasiklerinin yanı sıra iki de ismi belirtilmeyen oyunun bu periyotta çıkacağı açıklandı. EA bu oyunların adını vermedi ama bu açıklamadan kısa süre sonra Eurogamer tarafından öğrenilen bilgiler, bu oyunlardan birinin Dragon Age Dreadwolf olacağını gösterdi. Bu da oyunun 2025’in nisan ayından önce çıkacağı anlamına geliyor.

Öte yandan Eurogamer’ın haberine göre Dragon Age Dreadwolf bu yaz detaylı bir şekilde tanıtılacak. Oyun içi videolar gibi merak edilen içerikler yakında oyunseverlerle paylaşılacak.

Dreadwolf ismi, seride en güçlü elflerden biri olarak tanıdığımız Dread Wolf Solas’a referansta bulunuyor. Dragon Age hayranları zaten bu isme aşina. Ancak stüdyoya göre seriyle Dreadwolf oyununda tanışacak olan yeni oyuncular da bu dünyaya hemen alışmakta hiç sorun yaşamayacak.

vivo X100 Ultra ve X100s’in Çıkış Tarihleri Belli Oldu