Dragon Age Dreadwolf bu yıl da çıkmayacak

Dragon Age

BioWare, 2017’den sonra hazırlık aşamasında olan ve serinin hayranları tarafından merakla beklenen Dragon Age Dreadwolf’un 2024’ten önce çıkmayacağını açıkladı.

Oyun dünyasının en popüler RPG serilerinden biri olan Dragon Age’in senelerdir merakla beklenen dördüncü oyunu geciktikçe gecikiyor. Bildiğiniz gibi ana serinin dördüncü oyununun hazırlıklarına 2017 yılında başlanmış, ancak aradan seneler geçmesine rağmen oyun hakkında resmi bir açıklama bile yapılmamış. Uzun süredir merakla beklenen bu açıklama nihayet geçtiğimiz yılın haziran ayında geldi. BioWare, Dragon Age Dreadwolf adını taşıyan yeni oyunu resmen duyurdu. Resmi açıklama geldi gelmesine ama oyunun kendisi hala ortalarda yok. Üstelik 2024’ten önce de gelmeyeceği bu hafta kesinleşti.

Dragon Age serisinin yayıncısı olan EA, bu hafta finansal sonuçlarını yatırımcılarıyla paylaşırken, 2023 mali yılının geri kalanı için de planlarını açıkladı. Bu planlar içinde şirketin 2023 mali yılı sonuna kadar yayınlayacağı oyunlar da vardı. Bu listede Super Mega Baseball 4, Immortals of Aveum, Lord of the Rings: Heroes of Middle Earth gibi yeni yapımların yanı sıra F1, Madden, NHL ve FIFA’nın yerini alacak EA Sports FC gibi serilerin yeni oyunları yer aldı. Ancak listede Dragon Age Dreadwolf’un olmaması dikkatlerden kaçmadı.

EA, paylaştığı bu listeyle birlikte, Dragon Age Dreadwolf’un 2024’ün nisan ayından önce çıkmayacağını dolaylı yoldan açıklamış oldu. Çünkü 2023 mali yılı 2024’ün nisan ayında bitiyor ve bu dönemde çıkacak oyunlar arasında Dreadwolf yer almıyor. Oysa beklentiler oyunun 2023’ün ikinci yarısında çıkacağı yönündeydi. Oyun severleri yeni Dragon Age oyunu için 2017’den beri bekleten EA, bu beklentileri de boşa çıkardı. Serinin hayranlarından en az bir yıl daha beklemesi gerekecek.

Dragon Age Dreadwolf

Realme 11 Pro ve Pro+ resmen tanıtıldı