Disney ve Wolverine cephelerinde yeni gelişmeler var

deadpool 2

Endişe etmeye gerek yok. Disney her ne kadar bir “aile şirketi” görünümünde olsa da, sahip olduğu pek çok stüdyodan yetişkinlere yönelik filmler gelmeye devam edecek. Örneğin, Mature derecelendirilmesine sahip yeni Deadpool filmleri.

Disney ve Wolverine cephelerinde yeni gelişmeler var

Disney’in bir süre önce 20th Fox’u satın alarak bünyesine katması, pek çok sinema severi endişelendirmişti. Malum, genellikle çocuklara ve gençlere yönelik çalışmalar geliyor ve bunun hep böyle olup olmayacağı merak konusu. Filmlerde kanlı sahnelerin azaltılması, deyim yerindeyse daha soft çalışmalara yer verilmesi gibi. Firmanın CEO’su Bob Iger ise, özellikle aksiyon sever izleyicilere müjdeyi verdi bile. Firma, Mature derecelendirilmesine sahip filmler yapmaya devam edecek.

Disney ve Wolverine cephelerinde yeni gelişmeler var

Gelelim Wolverine tarafına. Bildiğiniz gibi Hugh Jackman, artık Wolverine karakterini canlandırmak istemediğini söylemişti. Film yapımcıları ise Wolverine karakterine yeni filmlerde de yer vermek istiyor ve şimdiden yeni bir aktör arayışı başlatıldı bile. Tahmin edeceğiniz üzere yeni bir Wolverine filmi de en az Deadpool kadar şiddetli olacaktır.

Metro Exodus’dan heyecanlandıran yeni video: Artyom’s Nightmare