Deadpool rekor üstüne rekor kırıyor

Deadpool rekor üstüne rekor kırıyor

Deadpool ve Wolverine rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. İşte tüm detaylar.

Deadpool gerçekten de kendisine verdiği isimle Marvel’ın İsa’sı. Deadpool ve Wolverine, gişede tarih yazmaya devam ediyor daha fazla rekoru kıracak gibi duruyor. Yurt içinde beklenenden daha iyi bir rakam olan 97 milyon dolara yaklaştı; tüm zamanların en büyük sekizinci ikinci hafta sonu ve bir MCU şampiyonluğu için en büyük hafta sonu gişe rekoru olan rakamı 395,6 milyon doları elde etti.

Yurtdışı da bir o kadar muhteşemdi. Marvel Stüdyoları ve Disney destek direği, 428,5 milyon dolar ve 824,1 milyon dolarlık yurt dışı toplamından 110,5 milyon dolar daha kazandı. Birkaç önemli kilometre taşına ulaştı. Yıldız ve franchise dehası Ryan Reynolds için bir başka dönüm noktasını işaretleyen Deadpool, üç filmlik performansıyla Mel Gibson’ın The Passion of the Christ (371,1 milyon dolar) filminin yerini alarak yurt içinde tüm zamanların en çok hasılat yapan R-dereceli filmi oldu.

Deadpool rekor üstüne rekor kırıyor

Ayrıca ilk iki filminin hem yurt içinde hem de yurt dışında tüm gösterim süresi, sinemalarda sadece iki hafta sonundan sonra sona erdi. Filmin yurt içi kazancı 363,1 milyon dolardı ve dünya çapında toplam 782,6 dolardı; ikinci filmin yurtiçi hasılatı 318,5 milyon dolardı ve dünya çapında toplam 734,5 milyon dolardı. Film rekor kırmaya da devam ediyor denebilir.

Intel Sorunlu İşlemciler İçin Garanti Süresi Uzatıldı: Yeni Gelişmeler Var