Marvel Oyunlarının Satışı Durdu!

marvel logo wallpaper

Yeni yıla girer girmez birçok oyun üzerinde yeni gelişmeler gerçekleşti. Kimi ücretsiz kullanıcılara sunuldu, kiminin satışı durduruldu.

marvel-logo-wallpaper

Satışı durdurulan oyunlardan bazıları da Activision’un Marvel dünyasına ait oyunları oldu. Xbox Live, Steam ve PSN başta olmak üzere tüm kütüphanelerde satışı durdurulan Marvel oyunları hakkında daha önce uyarıldıkları da ortaya çıktı.

Facebook sayfası aracılığıyla oyun severleri uyaran Amazing Spider Man, Marvel oyunlarını indirebilmeniz için sayılı günler kaldı diye bildirilmiş. Bu oyunlara ve onlara ait tüm DLC’lere ulaşım artık imkansız.

Deadpool,The Amazing Spiderman,Spider-Man: Edge of Time, Spider-Man: Shattered Dimensions, Spider-Man: Friend or Foe, Spider-Man: Web of Shadows, X-Men: Origins – Wolverine, X-Men: Destiny ve X-Men: The Official Game gibi oyunlar kütüphanelerden kaldırıldı.

Marvel’in tüm haklarına sahip olan Disney ise henüz bir açıklama yapmadı. Ne yapacağı hakkında hiçbir şey bilinmezken, hakları farklı bir firmaya satma olasılığı da var.