Diablo 4’ün Yeni Sezonunda Satıcıları Es Geçmeyin

diablo 1

Diablo 4’ün 4. sezonu bomba gibi başladı. Yeni sezonla birlikte satılan eşyalarda da değişiklik oldu.

Diablo 4‘te vendor’lar Türkçe adıyla satıcılar legendary dediğimiz efsane eşyaları satıyorlar. Bu eşyalar her zaman olmassa da arada sırada satıcıların envanterinde yer alıyor ve özellikleri de gayet güzel oluyor. Bu yüzden kasabalara ya da şehirlere gidince satıcıları kontrol etmek oldukça faydalı. Bazı oyuncular herhangi bir zindanda veya etkinlikte düşüremediği iyi eşyaları satıcılarda buldu.

4. sezonla birlikte işler biraz daha değişmiş durumda. Richardpwechsler nickli Reddit kullanıcısı satıcılarda büyük eklere sahip efsane eşyaların satıldığını ortaya çıkardı. Büyük ekler eşyalar üzerindeki herhangi bir özelliğin normale göre daha yüksek değerde olmasını sağlıyor. Mesela unique bir kılıcın savunmasızlara karşı vuruşu %15 diyelim. Ama büyük ekler sayesinde vuruş %15 değil, %30 oluyor. Büyük eke sahip eşyaların yanında numara yazıyor. Bu numaralar büyük ekin derecesini gösteriyor. 1. ve 2. dereceden büyük ekli eşyaları düşürme şansı yüksekken, 3. ve 4. dereceden düşürmesi ise oldukça zor.

diablo 4

Diablo 4 geçtiğimiz sene haziran ayında piyasaya sürüldü. Blizzard tarihinin en çok satan oyunu oldu. İlk aylarda Diablo 4 için her şey güzel gitse de, endgame eksikliği, eşya sistemi ve daha birçok yönden eleştirildi. Zamanla yapıma karşı ilgi azaldı ve oyuncu sayısında ciddi bir düşüş oldu. Twitch’te Diablo 4 yayınlarının izlenme sayısı yerlerde sürünüyordu. Blizzard sezonlarda yaptığı yeniliklerle birlikte durumu değiştirdi ve oyunu toparlamayı başardı. 4. sezon ise önceki sezonların aksine yapımdaki eşya sistemini köklü şekilde değiştirdi. Bu durum olumlu geri dönüşler aldı.

iPhone 16’lardan Yeni Sızıntılar Var