Diablo 4’ün Güncellemelerinde Ön İndirme Dönemi Başlıyor

diablo

Diablo 4’ün merakla beklenen 4. sezonu sonunda yayınlandı. Bu sezonla birlikte ön indirme konusu tekrardan gündem oldu. Blizzard’dan konuyla ilgili açıklama gecikmedi.

Diablo 4 oyuncuları yeni sezonu oynamak için oldukça hevesli. 4. sezon içeriği oyuncular arasında heyecana yol açtı. Reddit, diğer platformlar ve sosyal medyadaki yorumlar heyecanın olduğunu gösteriyor. Ancak yeni sezon için gerekli güncellemeyi indirmek hiç de eğlenceli değil, hatta sinir bozucu bile olabiliyor. Özellikle de sezon güncellemelerinde oluşan yoğun talep sorunlar çıkarabiliyor. Bu durumla birlikte daha önce de konuşulan ön indirme konusu bir kere daha ele alındı. Blizzard oyuncuların sezon başlamadan önce yamayı indirmeleri için gerekli adımları atmak istediğini söyledi.

Blizzard’dan Adam Fletcher, “Ön indirme konusunda oyuncuları anlıyorum. Gelecek sezonlarda bu konuyu ele almaya çalışacağız. Böylece oyuncular güncellemelere daha erkenden erişebilecek” dedi.

diablo 4

Diablo 4’ün yeni sezonu oyun içeriğinde köklü değişiklikler içeriyor. Mesela artık eşyaların özellikleri azaltıldı. Bu durum oyuncuların eşyayı gözden geçirip yararlı olup olmayacağına karar vermesini sağlıyor. Sonradan eşyanın özellikleri yükseltilip, belirli bir şekilde kişiselleştirilebiliyor. Eşyalarda artık ‘Büyük ekler’ adında bir özellik var. Aslında bu özellik unique veya uber unique eşyalar için geçerli. Büyük ekler eşyalar üzerindeki herhangi bir özelliğin normale göre daha yüksek değerde olmasını sağlıyor. Mesela unique bir kılıcın savunmasızlara karşı vuruşu %15 diyelim. Ama büyük ekler sayesinde vuruş %15 değil, %30 oluyor. Büyük eke sahip eşyaların yanında numara yazıyor. Bu numaralar büyük ekin derecesini gösteriyor. 1. ve 2. dereceden büyük ekli eşyaları düşürme şansı yüksekken, 3. ve 4. dereceden düşürmesi ise oldukça zor.

Apple’ın Katlanabilir Cihazı Bu Tarihte Tanıtılacak