Blizzard’ın Uber Unique Sahibi Oyuncular İçin Planı Var

diablo

Blizzard’dan Adam Fletcher, Diablo 4’te kullanılmayan Uber Unique eşyalarda bir takım değişiklikler yapılacağını belirtti.

Uber Unique adından da anlaşılacağı üzere Diablo 4‘teki en üst seviyede olan eşyalara deniyor. Her birinin benzersiz özellikleri var. Fakat bu eşyaları düşürme ihtimali oldukça az. Eğer şansınız yaver giderse en zor seviyede kabus zindanında ya da Duriel’den Uber Unique eşya düşürebilirsiniz. Uber Unique sahibi oyuncular bu eşyaları sezon sona erdiğinde kullanamıyor. Çünkü sezonun sona ermesiyle birlikte karakterleri edebi diyara taşınıyor. Edebi diyarda herhangi bir karakter Uber Unique’leri kullanmaya devam edebilir. Ancak birçok Diablo 4 oyuncusu sezonluk oynuyor. Her yeni sezonda yeni bir karakter açmak gerekli. Sezonluk karakterin edebi diyardaki eşyalara ulaşma imkanı yok. Bu yüzden oyuncular Uber Unique’leri satıyor.

diablo 4

Blizzard’ın tanıdık yüzlerinden biri olan Adam Fletcher, Uber Unique’lerle ilgili dikkat çekici açıklama yaptı. Fletcher, “Tasarım ekibinin kullanmayan çok sayıda Uber Unique eşyalar için planları var” dedi ve oyuncuların bu eşyaları saklamalarını tavsiye etti. Blizzard’ın ne yapacağı belli değil, fakat Uber Unique’lerle ilgili plan yakın zamanda açıklanacak.

Bazı Diablo 4 oyuncuları 3. sezondan şikayetçi ve yeni sezonun, kan sezonu kadar iyi olmadığını savunuyorlar. Her ne kadar tuzakların olduğu yeni zindanlar ilgi çekici olsa da içeriğin yetersiz olduğunu söyleyenler var. Bununla birlikte 3. sezonda az sayıda yeni Unique eşyanın olduğu ve Blizzard’ın yine cimri davrandığı yorumları da yapılıyor. Yeni bir iddiaya göre Blizzard’ın set eşyaları oyuna eklemeyi planladığı ve bunu ek paketten önceki sezonda gerçekleştireceği ileri sürüldü.

Efsane Senarist Cyberpunk’ın Devam Oyununda Yer Alıyor