Diablo 4’te Uber Unique’ler için hiçbir taktik işe yaramıyor

123 34

Diablo 4’te oyuncular Uber Unique eşyaları düşürmek için birbirlerine çeşitli taktikler tavsiye ediyordu. Fakat bazı oyuncular taktiklerin tamamen boş iş olduğunu ve eşyaların şansa düştüğünü söylüyor. Bu durum Reddit’te tartışma konusu oldu.

Diablo 4‘te Unique eşyalar dışında Uber Unique denilen ve düşmesi çok zor olan üst düzey eşyalar var. Bu eşyalar sundukları özelliklerle karakterlere avantajlar sağlıyorlar. Şu ana kadar çok az Diablo 4 oyuncusu Uber Unique eşyaları bulabildi. Kullanıcıların bazıları Uber’leri bulmak için çeşitli taktikler olduğunu söylüyordu. Söz konusu yöntemler arasında karakterin yanına düşük seviyeli başka karakter alıp Duriel’i kesmek, arka arkaya 5 kere Duriel’i farm yapmak, boss’ları gündüz değil gece kesmek gibi şeyler var. Daha söylenen başka taktikler de var. Fakat bir kısım oyuncu ise bunların hiçbir yararının olmadığını belirtiyor.

diablo 4

Uber Unqiue taktikleri Reddit’te tartışıldı. Grand_Chef_Bandit nickli kullanıcı açtığı başlıkta Uber Unique eşyalar için yapılanların tamamen boş ve zaman kaybı olduğunu belirtti. Buna karşı çıkanlar olduğu kadar destek verenler de oldu. Bir oyuncu, “Söylenen taktikler tamamen saçmalık. Birçok taktik denedim olmadı. Duriel’i 200 kere kestikten sonra Uber Unique düşürebildim” yorumunu yaptı. Bir başkası, “Karakterim 100. seviye olduktan sonra arkadaşlarımla Duriel’i kesmeye gittik ve ilk seferinde Uber buldum. Bence her şey tamamen şans işi” dedi. Fakat diğer bir oyuncu, “O kadar çok denedim ki ne zindanlarda ne de Duriel’de Uber düşüremedim. Sonunda yanıma düşük seviyeli karakter alıp Duriel’i kestim. Bu yöntemi denediğim ilk seferde muhteşem The Grandfather kılıcıma kavuştum” dedi.

Şunu da belirtelim, Blizzard oyuncuların Diablo 4’ten soğumasına neden olan 1.1 güncellemesinde Uber Unique eşyaları bulma ihtimalini oldukça düşürmüştü. Fakat sonraki güncellemeler ve yeni sezonla birlikte bu ihtimali daha da artırdı.

Yeni Apple TV’nin çıkış tarihi hakkında iddialar var