Diablo 4’te Uber Eşya Düşürme Şansı Arttı

Diablo 4

Diablo 4 oyuncuları için sevindirici bir haberimiz var. Blizzard’ın yeni güncellemesi Uber Unique düşürme ihtimalini 2 katına çıkardı.

Diablo 4‘te Uber Unique isimli üst düzey özelliklere sahip eşyalar yer alıyor. Bu eşyalar Duriel’den düşüyor ya da kabus zindanlarında çıkıyor. Oyuncular Duriel için şimdiye kadar çeşitli taktikler denedi ve bu eşyaları bulmaya çalıştı. Bazı kullanıcılar ilk denemelerinde Uber Unique eşyalardan birini düşürebilirken, bazıları yüzlerce kere Duriel’i kestikten sonra Uber eşyaya kavuştu. Uber Unique bulamayan oyuncuların sayısı oldukça fazla. Blizzard 1.2.3a güncellemesiyle birlikte bu ihtimali 2 katına çıkardı. Ancak bu durum 8 Ocak’a kadar geçerli.

Blizzard’ın Diablo 4 ek paketi Vessel of Hatred’i 100 dolardan satışa sunmak gibi planı olduğu ortaya çıktı. YouTube kanalı Bellular News’e göre Blizzard bir oyuncuya gizli anket gönderdi. Sızdırılan bu ankette 50, 70, 80 ve 100 dolarlık dört farklı fiyatlandırma seçeneği var. Her seçenek oyun içi para birimi Platin dahil olmak üzere çeşitli avantajlar sunuyor.

diablo 4

DLC’nin 50 dolarlık sürümü bir tane Unique eşya sunarken, 100 dolarlık sürümde ise efsanevi bir özelliğin kilidi açılacak, daha fazla platin para içerek ve ek pakete daha erken erişim imkanı sağlayacak. Ancak oynanışı etkileyen efsane özellik veya Unique eşya gibi ekstralar Blizzard’ın işi iyice pay-to-win özelliğine dayandırdığını gösteriyor.

Blizzard zaten Diablo 4’ün fiyatı konusunda topa tutulmuştu. Sızdırılan anket ve yeni fiyatlar da oyuncular tarafından tepki çekti. 100 dolara kadar çıkan fiyatlandırma kesin değil. Şirketin eklentiyle ilgili planlarını yeniden değerlendirmesi ve muhtemelen daha oyuncu dostu fiyatı tercih etmesi ihtimali var. Aslında böyle olması yüksek olasılık. Blizzard oyunculardan gelen tepkilere göre stratejisinde değişiklikler yaptı. Aylardır kan kaybeden Diablo 4’ü yeni sezonda ancak toparlayabildi.

Honor 90 GT Resmen Tanıtıldı