Diablo 4’ün 1. sezonu sorunlarla başladı

diablo 4

Son günlerde Diablo 4 için işler hiç iyi gitmiyor. Blizzard’ın birkaç gün önce yayınladığı 1.1 güncellemesi birçok oyuncudan tepki almıştı. Şimdi 1. sezonun başlamasıyla birlikte ortaya çıkan sorunlar işin tuzu biberi oldu.

Diablo 4’ün 1. sezonu veya tam adıyla Season of the Malignant problemli başlangıç yaptı. Birçok oyuncu Diablo 4’e girmek için sıraya alındığını ve bu sürenin uzun sürdüğünü belirtti. 30 dakika hata daha fazla bekleyip, oyuna giremeyen kullanıcılar var. Bazı oyuncular ise giriş için beklerken sıradan atıldıklarını ve yeniden sıraya girmek zorunda kaldıklarını söyledi. 1. sezon için yeni bir karakterle başlamak gerekiyor, kullanıcılar yeni karakter yarattıklarında Diablo 4’ün çöktüğüne yönelik mesajlar da paylaştı.

diablo 4

Bu sorunlar dışında oyuna girip de 1. sezon görevlerini yapamayan kişiler var. Cormond’un görevinde oyuncuların köprüden geçip bir yere ulaşması gerekiyor. Fakat bu yere görünmez duvarlardan dolayı hiçbir şekilde gidilmiyor. Birkaç oyuncu duvarların engel olduğunu ve görev noktasına ulaşamadıklarını belirtti. Bu hatayla ilgili birkaç video paylaşıldı.

So apparently you cannot access the new quest
by u/fastandfurry in diablo4

 

Diablo 4 Season 1 everybody..
by u/DannyHallam in diablo4

Diğer yandan 1.1 güncellemesine olan tepkiler devam ediyor. Blizzard, 1.1 güncellemesiyle 1. sezon içeriğini oyuna ekledi, bununla birlikte oynanış mekaniklerinde değişiklikler yaptı. Tüm sınıfların güçlerini düşürdü. Oyuncular özellikle büyücü sınıfının tamamen zayıflatıldığını düşünüyor. Bazı kullanıcılar büyücü sınıfının oynanmaz hale geldiği şeklinde yorumlar yaptı. Güncelleme sonrasında Diablo 4’ün Metacritic’teki kullanıcı puanları da oldukça düştü. Güncelleme ve güç düşürülmesinden sonra oyunu bırakan kullanıcılar oldu. Blizzard’ın neler yapacağı merak konusu.

Netflix kullanıcı sayısını arttırmaya devam ediyor