Diablo 4’te tek vuruşta milyarlık hasar puanına ulaştılar

123 10

Diablo 4’te 1. sezon yaklaşırken bazı kullanıcılar oyunun sınırlarını iyice zorlamaya başladı. Druid build’i sayesinde tek vuruşta milyonlarca hatta milyarı bulan hasarlar veren oyuncular var.

Diablo 4 çıkalı neredeyse bir ayı geçti ve oyun her şekilde kendinden söz ettirmeyi biliyor. Şimdi de Druid build’i sayesinde verilen hasarlar konuşuluyor. Geçtiğimiz hafta Moxsy isimli yayıncı, Diablo 4’te tek vuruşta 957,957,504’le en yüksek hasarı vermeyi başardı. Fakat Moxsy daha sonra bu rekoru 1.8 milyara yükseltti. Echohack isimli başka bir oyuncu ise rekor kırdı ve tek vuruşta 2.1 milyarlık hasar puanı verdi.

Bu astronomik hasarlar şu anda birçok Diablo 4 karakterinin yapabileceğinin ötesinde ve oyunun en zorlu elit düşmanlarını bile tek seferde yok ediyor. Moxsy, Druid’de ‘LIGHTNING SHRED 2.0’ isimli build kullanıyor. Bu sayede oldukça yüksek hasarlar verebiliyor. Moxsy build hakkında ayrıntılı video da paylaştı.

diablo 4

Druid karakterinin yüksek hasar oranından sonra gözler Blizzard’a çevrildi. Blizzard daha önce Barbarian ve Rogue sınıflarını nerf’lemişti. Yani bu iki sınıfın gücünü düşürdü. Ünlü oyun stüdyosu bahsettiğimiz sınıfları doğrudan nerf’lediğini açıklamadı, sadece oyunun makul sınırları dışında kalanların düzeltildiğini söylemişti. Druid’e de böyle bir şey yapar mı yapmaz mı bunun tartışması başladı.

Oyunun 1. sezonu Season of the Malignant, 20 Temmuz’da çıkacak. Yeni görevler, yeni eşyalar ve daha birçok yeni içerik oyuna eklenecek. Sezon, Diablo serisinde yeni görevler, çeşitli ödüller içeren bir oynanış mekaniğidir. Sezon içeriğinden yararlanmak için yeni bir karakterle oyuna başlamak gerekir. Sezona katılmak için senaryoyu da bir kere bitirmek yeterli. Eğer ana hikaye daha önce bitirildiyse, yeni karakterle hikaye görevlerini yapmaya gerek yok. Sezonda amaç yeniden oynanabilirlik sağlamak. Bu durum eski Diablo oyunlarında vardı. Benzer oynanış içeriği Diablo gibi ARPG yani aksiyon rol yapma türündeki bazı oyunlarda da var. Özetle sezonun içeriği ve oynanış mantığı bu şekilde.

Apple ‘Ultra’ ismini ilk olarak iPhone 16 serisinde kullanacak