Butcher dışında başka boss’lar da var

123 18

Diablo 4’ün içeriği yeni sezonla birlikte değişti. Bunlardan biri de zindanlarda rastgele çıkan yeni boss’lar oldu.

Diablo 4 Kan Sezonu veya tam adıyla Season of Blood’ta Blizzard’ın bahsetmediği bir yenilik var. Zindanlarda artık Butcher haricinde rastgele olarak vampir boss’ları da çıkabiliyor. Bazen tek bazen de iki vampir boss’u aynı anda spawn olabiliyor. Hatta Butcher ve vampir boss’larına arka arkaya bile denk gelebilirsiniz. Bu boss’lar Butcher’a göre daha zayıf. Yeni sezonla birlikte Unique eşya düşme olasılığı daha da arttı. Butcher veya vampir boss’larından birinden Unique eşya etme şansınız eskisine göre yüksek.

2. sezonda baş düşman bir vampir lordu. Bununla birlikte karakterler yeni sezonda vampir güçlerine de sahip oluyor. Oyunculara Erys adında vampir avcısı eşlik ediyor. Erys’i İngiliz aktris Gemma Chan seslendirdi.

diablo 4

Kan Sezonu içeriğinde D4‘e beş oyun sonu boss’u ekleniyor. Bu boss’lar Unique ve Uber Unique eşyalar düşürme potansiyellerine sahip. Şöhret ödüllerinde ve eşyaların zulalandığı sandıkta güncellemeler var. Paragon ve yetenek puanları, iksir yükseltmeleri artık edebi veya önceki sezon karakteriyle elde edildiğinde yeni sezona taşınıyor. Elementlere karşı dayanıklılık, kritik vuruş hasarı, kritik vuruş ihtimali, savunmasız, aşırı güç hasarı gibi noktalarda da değişiklikler yapıldı.

Diablo 4’ün bir sonraki güncellemesi biraz daha küçük çaplı olacak, ama iki önemli yenilik içerecek. Bunlardan birincisi eğitim mankenleri olacak. Bu mankenler Kyovashad bir mahzende yer alacak. Karakterler böylece güçlerini test edebilecek. Oyuncular eğitim mankenlerinde boss’lar dahil olmak üzere düşman türünü, zorluk derecesini (Elit vb…) seçebilecek. İkinci büyük yenilik ise Paragon puanlarının sıfırlanması olacak. Normalde yetenekler belirli altın karşılığında tamamen sıfırlanabiliyor. Fakat Paragon için böyle bir seçenek yok. Yeni güncelleme Paragon sıfırlamasını D4’e ekleyecek.

Samsung Galaxy S24 Ultra’nın görseli sızdı