Şanslı Diablo 4 oyuncusu en güçlü eşyalardan birini buldu

diablo 4

Diablo 4’ün nadir eşyaları yavaş yavaş düşmeye başladı. Bir oyuncu, yapımdaki en nadir ve en güçlü silahlardan biri olan The Grandfather isimli çift elle kullanılan kılıcı buldu.

Reddit’te ucca123 kullanıcı adıyla tanınan Diablo 4 oyuncusu, The Grandfather isimli kılıcın ekran görüntüsünü paylaştı. Bu eşya karakterin hasar gücünü en üst düzeye çıkarıyor. Kılıç saniye başına 2454+124 hasar, 1642 maksimum can ve tüm istatistiklere artı 44 puan özelliklerine sahip. En önemlisi kılıç karakterin kritik şansını %76 oranında artırıyor. Bu özellik The Grandfather’ı en çok istenen silahlardan biri haline getiriyor. Diablo 4 oyuncuları son zamanlarda süper nadir eşyaların yalnızca 85. seviye ve üzerindeki düşmanlardan elde eldildiğini keşfetti. Nightmare zindanları ve Helltide etkinliklerinde de bu eşyaların peşlerine düştüler.

diablo 4

Ölümcül Hazine Goblin’leri

Blizzard forumları ve Reddit’te yazanlara göre Hazine Goblin’lerindeki bir hata bazı karakterlerin ölümüne neden oldu. Hatta Twitch yayınlarında bile bu durumla karşılayan yayıncılar var. İşin kötü yanı Hazine Goblin’i tarafından öldürülen karakterler Hardcore olarak açılmış. Yani bir kere öldüklerinde ölümleri kalıcı oluyor. Bir daha bu karakterle oynanmıyor. Hardcore karakterlerin birçoğunun yüksek seviyede olması aşırı can sıkıcı.

Nightmare zindanlarındaki düşmanlar rastgele ek özelliklere sahip olur ve bu durum Nightmare zindanlarının temel unsurlarından biridir. Söz konusu özelliklerden biri de Death Pulse. Bu özellik, bir canavarın ölmesinden kısa süre sonra ölümcül bir yıldırım darbesi yayıyor. Nightmare zindanındaki Hazine Goblin’lerinde de Death Pulse aktif oluyor. Goblin’lerdeki Death Pulse o kadar kuvvetli ki, karakterin yüksek seviyesi olması, sağlığının tam olması veya giydiği zırha bakmadan tek darbede öldürüyor. Karakteri ölen Diablo 4 oyuncuları, Goblin’lerdeki Death Pulse’un aşırı güçlü olduğunu ve bunun da hatalı olduğunu savunuyor. Oyuncular Goblin’lerde Death Pulse’un olmaması gerektiğini veya verdiği hasarın çok daha az olması gerektiğini belirtiyor.

Microsoft, PlayStation 5 Slim’in fiyatını ve çıkış tarihi ortaya çıkardı