Diablo 4 oyuncuları nadir eşyalara ulaşmak için fareleri takip ediyor

diablo 4

Diablo 4’le ilgili yeni bir teori tartışma konusu oldu. Bazı oyuncular zindanlarda fareleri takip ederek, değerli nadir eşyalara ulaştıklarını iddia etti.

Diablo 4 önceki oyunlar gibi üst düzey ekipmanlarla karakteri daha güçlü hale getirmeye odaklı bir oyun. Nadir ve özellikleri yüksek eşyalara ulaşmak için birçok aktivite var. Sonuç olarak hangi eşyayı bulacağınız tamamen şansa dayalı. Ancak son zamanlarda bazı Diablo 4 oyuncuları, zindanlardaki fareleri takip ederek nadir eşyalara ulaştıklarını belirttiler.

Fare teorisi, Reddit’te 8000’den fazla oy alan bir gönderiyle ortaya çıktı. Söz konusu gönderi şu şekilde: “Herhangi bir zindanda önceden belirlenmiş yolu takip etmeyin, bunun yerine fareleri takip edin. Çünkü fareler peynirin kokusunu alıyor! Size bunun gerçek olduğunu söylüyorum. Kendimi deli gibi hissediyorum, ancak 10 dakika içinde bunu yaparak çok sayıda nadir eşya buldum. Fareler size hangi düşman grubunu öldürmeniz gerektiği konusunda rehberlik ediyor. Gitmeniz gereken doğru yolu gösteriyorlar. Bu gerçek, deli değilim. Fareleri takip edin!”

diablo 4

Zerger45 nickli bir oyuncu da fareleri takip ederek, Mendeln isimli yüzüğü düşürdüğünü ileri sürdü. Zerger45 paylaştığı mesajında, “İki gündür Mendeln yüzüğü için kabus zindanlarını talan ettim. Sandıklara baktım, tüm düşmanları kestim ama düşmedi. Sonra farelerin takip edilmesiyle nadir eşyalara ulaşıldığına dair gönderiyi okudum ve bu taktiği denedim. Fareleri takip edip, yakınlarındaki düşmanları kestim. Sonunda düşmanlardan biri çok istediğim yüzüğü düşürdü” yazdı. Zerger45 dışında başka oyuncular da fareleri takip ederek, nadir ve güçlü ekipmanlar bulduklarını öne sürdü. Zindanlarda fareler dışında yılanlar da var, ancak oyuncular yılanların kendilerini tuzağa çektiğini söylüyor.

Bir oyun firmasında geliştirici olduğunu açıklayan başka bir kullanıcı, farelerin herhangi bir işlevi olmadığını söyledi. Aynı kullanıcı eşyaların karakterin seviyesi, zindanlardaki yaratıklar, oynanan zorluk seviyesi, düşmanların seviyesi ve daha birçok etkene bağlı olarak tamamen şans eseri düştüğünü vurguladı. Fareleri takip edip nadir eşya bulmak, gizli inek bölümü gibi komplo teorisi olarak görünüyor. Blizzard, Diablo 4’te inek bölümü veya benzeri gizli bir bölüm olmadığını söylemesine rağmen, bir kısım oyuncu, ünlü yapımcının yalan söylediğini ve oyuncuları yanıltmak için böyle açıklamalar yaptığını ileri sürüyor. Bu oyunculara göre Diablo 4’te aslında inek bölümü var, Blizzard bunu saklıyor.

Gelecek nesil iMac’lerde dahili projektörler olabilir