Dev Ekranlı iPad Air’ın Görselleri Sızdı

123 31

Apple’ın uzun zamandır 12.9 inç’lik iPad Air üzerinde çalıştığı söyleniyor. Bu modeli duymayan kalmadı. Şimdi de tablete ait olduğu iddia edilen görseller sızdı.

91Mobiles sitesi tarafından paylaşılan bu görseller aslında yeni iPad Air‘ın CAD yani bilgisayar destekli tasarım görselleri. Fakat sızıntı görseller tablette neler olduğunu ve nasıl görüneceğini ortaya koyuyor. Cihaz genel olarak 4. ve 5. nesil iPad Air’ların tasarımını temel alıyor. Yeni tabletteki en büyük fark hap şeklinde çıkıntıya konumlandırılmış arka kamerası. Bu açıdan kamera tasarımı iPhone X ve iPhone XS’i andırıyor.

ipad air

Dev ekranlı tabletin ön kısmı satışta olan 12.9 inç’lik iPad Pro’ya benziyor. Fakat belirgin şekilde daha kalın çerçevelere sahip. 91Mobiles tabletin M2 işlemciye sahip olacağı iddialarını da yineledi. Yeni iPad Air’ın, OLED’li iPad Pro’lar ve M3 işlemcili MacBook Air’la birlikte mart ayında tanıtılması, nisanda piyasaya sürülmesi bekleniyor.

ipad air

Gizemli 14.1 inç’lik bir iPad Pro modeli var. Fakat bu tabletin hikayesi artık efsaneye dönüşmeye başladı. 14.1 inç’lik Pro tableti Ross Young gündeme getirmişti, fakat sonradan cihazın rafa kaldırıldığını söylemişti. Konuya aşina olan kaynaklar ise 14.1 inç’lik modelin 2024’te gelebileceğini belirtiyor. Kaynaklar, iPad Pro’ya olan yazılımsal desteğin daha da arttığını vurgulayarak, Apple’ın daha büyük ekranı avantaja çevirmeyi planladığını söyledi. Bir süre önce Logic Pro ve Final Cut Pro’nun iPad sürümleri kullanıcıların beğenisine sunulmuştu.

God of War Ragnarök ve PS’e Özel Başka Oyunlar PC’ye Geliyor