vivo G2 Resmen Tanıtıldı

vivo G2

vivo, bütçe dostu yeni akıllı telefonu vivo G2’yi resmi olarak tanıttı. Telefon MediaTek’in Dimensity 6020 yonga setinden güç alıyor.

Son dönemde S ve X serisine yeni modeller ekleyen Çinli telefon üreticisi vivo, bu kez de vivo G serisine yeni bir model ekledi. Giriş seviyesi bir telefon olduğu için çok fazla söylentiye ya da sızıntıya konu olmayan vivo G2, bugün resmi olarak tanıtıldı.

vivo’nun bütçe dostu yeni telefonu, Dimensity 6020 yonga setinden güç alıyor. Telefon 5000 mAh’lık bir bataryaya sahip. Bu bataryanın şarj hızı ise 15 W. Telefon bu özellikleriyle aralık ayında çıkan vivo Y36i’yi andırıyor.

vivo G2, 6.56 inçlik IPS LCD bir ekrana sahip. HD+ çözünürlükteki bu ekranın yenilenme hızı 90 Hz. Ekranın üzerindeki damla şeklindeki delikte 5 megapiksellik selfie kamerası yer alıyor. Arka tarafa geldiğimizde ise 13 megapiksellik bir lensle karşılaşıyoruz. Ona eşlik eden kameranın teknik özellikleri paylaşılmamış olsa da 2 megapiksellik bir derinlik sensörü olduğu düşünülüyor. Son olarak yazılım tarafına geldiğimizde karşımıza Android 13 tabnalı OriginOS 3 çıkıyor.

Telefonun 4 GB RAM ve 128 GB dahili depolama alanına sahip versiyonu 168 dolara, 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip versiyonu ise 268 dolara satışa sunulacak. İlk aşamada Çin’de satışa çıkacak telefonun başta Hindistan olmak üzere gelişmekte olan pazarlarda satışa çıkması bekleniyor. Ancak telefonun global lansmanının ne zaman gerçekleşeceği şimdilik belirsizliğini koruyor.

vivo G2 2

Xiaomi Mix Flip Sertifika Alırken Görüldü