Death Stranding ücretsiz oldu

Death Stranding sistem gereksinimleri

Son yılların en çok konuşulan oyunlarından Death Stranding, geçici bir süre için ücretsiz oldu. Oyunu Epic Games’ten ücretsiz olarak alabilirsiniz.

Steam gibi PC oyunculuğunu domine eden zorlu bir rakiple mücadeleye girmiş olmasına rağmen hızlı bir şekilde büyümeye devam eden Epic Games, daha fazla oyun severi platformuna çekebilmek için zaman zaman dikkat çekici oyunları ücretsiz olarak kullanıcılara sunuyor. Bu stratejiyle daha fazla oyuncuyu platformuna çekmeyi başaran Epic, bugüne kadar pek çok oyunu ücretsiz olarak kullanıcılarına sundu. Bu stratejisini devam ettiren Epic Games, şimdi de oyun severleri Death Stranding sürpriziyle sevindirdi.

Son yılların en çok konuşulan oyunlarından olan Death Stranding, Epic Games Store’da geçici bir süre için ücretsiz oldu. İsteyen herkes Epic Games Store’a girerek oyunu ücretsiz şekilde oyun kütüphanesine ekleyebilecek. Oyunu bir kez kütüphanenize ekledikten sonra oyun yeniden ücretli hale geldikten sonra da ücretsiz bir şekilde oynamaya devam edebiliyorsunuz. Oyunu ücretsiz olarak almak için 25 Mayıs’a kadar vaktiniz var.

Death Stranding sistem gereksinimleri

Hideo Kojima’nın Konami’den ayrıldıktan sonra hazırladığı ilk oyun olan Death Stranding, son yılların en başarılı oyunlarından biri olmasının yanı sıra, son yılların en özgün oyunlarından biri aslında. Gerek kurduğu dünyayla, gerek hikayesiyle gayet başarılı bir iş ortaya koyan oyun, çıktığı yıl pek çok ödülün sahibi olmuştu. Oyunun daha sonra bir Director’s Cut versiyonu da yayınlandı ama Epic Games’te ücretsiz olarak verilen versiyon oyunun ilk çıkan orijinal versiyonu.

Samsung OLED TV işine geri dönüyor