Death Stranding bir film uyarlaması alacak

Death Stranding bir film uyarlaması alacak

Kojima Productions, Death Stranding oyununun film uyarlamasını geliştirmek için Los Angeles merkezli Hammerstone Studios ile birlikte çalıştıklarını duyurdu. İşte detaylar.

2019 aksiyon oyunu, uzun ara sahneler ve dramatik açıklamalarla zaten oldukça sinematik bir deneyim sunuyor. Bu da oyunu sevenleri ister istemez bir beklentiye soktu. Variety’ye göre film, Death Stranding dünyasına yeni unsurlar ve karakterler kazandıracak. Bu nedenle beyaz perde için yepyeni bir hikaye yaratmasalar bile en azından taze bir şeyler göreceğiz. Oyun, “Beached Things” adlı görünmez yaratıkların ortaya çıktığı ve nükleer bomba benzeri patlamaları tetiklediği Amerika Birleşik Devletleri’nin kıyamet versiyonunda geçiyor.

Death Stranding bir film uyarlaması alacak

Death Stranding, yıldızlarla dolu bir yapım çünkü Kojima, karakterlerini oynamaları için bilinen aktörleri seçmişti. Norman Reedus, oyunda Sam Porter Bridges’i canlandırıyor. Oyun ayrıca Mads Mikkelsen ve Léa Seydoux’u da içeriyor ve hatta yönetmen Guillermo del Toro’nun benzerliğini kullanıyor. Oyundaki oyunculardan herhangi birinin de filmde yer alıp almayacağı belli değil.

Hideo Kojima, Hammerstone’un kurucu ortağı Alex Lebovici ile birlikte filmin sorumlu yapımcılığını üstlenecek. Lebovici yaptığı açıklamada, “Parlak ve ikonik Hideo Kojima ile ilk film uyarlamasında ortak olma fırsatına sahip olduğumuz için heyecan ve onur duyuyoruz” dedi. ” Sevilen oyunun film versiyonu beklentileri karşılayacak mı bekleyip göreceğiz. Bu kapsamda filmin ne zaman piyasaya sürüleceği gibi detaylar henüz belirli değil.

Amerikan Senatosu TikTok’un yasaklanmasına onay verdi