Galaxy S23 Ultra bataryası kaç mAh olacak?

s2323

Akıllı telefon pazarındaki lider isimlerden biri olan Samsung, şimdiden yeni nesil S serisi için kolları sıvamış durumda. Peki S23 Ultra kullanıcılarına nasıl bir performans sunacak? İşte konu hakkındaki detaylar.

Galaxy S23 Ultra bataryası kaç mAh olacak? Teknoloji sektöründeki en önemli isimlerden biri olan Samsung, ürün yelpazesini genişletmeye devam ediyor. Güney Koreli üretici hatırlanacağı üzere son olarak yeni nesil katlanabilir ekranlı modelleriyle karşımıza çıkmıştı. Muhtemelen Samsung’un bir sonraki üst segment modeli de S23 olacak.

s234

Peki Galaxy S23 nasıl bir model olacak? Öncelikli olarak şunu belirtmemiz gerekiyor. S23 ailesi muhtemelen 2023’nin ilk çeyreğinde tanıtılacak. Yani telefonun satışa sunulmasına hayli uzun bir süre var.

Yine de şimdiden S23 hakkında ilk detaylar ortaya çıkmaya başladı. Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz günlerde S23’ün kullanacağı yonga setleri ile ilgili bazı söylentiler sızdırılmıştı. Şimdi ise S23’ün pil detayları ortaya çıktı.

s22

Galaxy S23 Ultra bataryası kaç mAh olacak?

Güney Kore kaynaklı bir rapora göre Samsung’un yeni nesil amiral gemisi modeli Galaxy S23 Ultra 5500 mAh’lık bir pilden beslenecek. Telefonda 65W hızlı şarj desteği de bulunacak.

ss23

Çinli üreticilerin hali hazırda orta segment modellerinde bile 60W ve üzeri hızlı şarj desteği sunduğu göz önüne alınırsa, S23 Ultra için verilen 65W’lık hızlı şarj desteği pek de tatmin edici değil diyebiliriz. Elbette burada tercih yine kullanıcılara kalmış durumda. Önümüzdeki günlerde yeni S modellerine ilişkin daha fazla detay ortaya çıkacaktır.

En çok satılan oyunlar listesini kampanyalı isimler fethetti