Death Stranding PC fiyatı ortaya çıktı!

sds 1

Kısa süre önce PlayStation 4 için satışa sunulan Death Stranding, PC için de ön siparişe sunuldu. İşte oyunun fiyatı ve konu hakkındaki diğer detaylar.

Kojima imzası taşıyan Death Stranding, geçtiğimiz günlerde PlayStation 4 için satışa sunuldu. Türkçe alt yazı seçeneğine de sahip yapımın şu anda ki Metacritic ortalaması 82 civarında. Bu da yapımın ortalamanın üzerinde, oynamaya değer, iyi bir oyun olduğunu ortaya koyuyor. Genel olarak kargo simülasyonu olduğu yönünde tepkiler çeken yapım, önümüzdeki dönemde PC için de raflardaki yerini alacak.

Hatırlanacağı üzere Kojima Death Stranding PC versiyonu için geçtiğimiz günlerde kısa bir açıklamada bulunmuş ve oyunun yaz aylarında satışa sunulacağını belirtmişti.

Oyunun çıkmasına hayli uzun bir süre olmasına karşın Death Stranding, Steam ve Epic Games Store üzerinden ön siparişe sunuldu. Kojima imzası taşıyan yapım her iki platformda da 399TL’den satılmakta.

death stranding pc

Elbette oyunu almayı düşünenlerin aceleci davranmamasını tavsiye ederiz. Keza önümüzde Black Friday gibi çeşitli indirim dönemleri bulunuyor. Dolayısıyla oyunun fiyatı bu dönemlerde düşebilir. Zira yaz aylarına daha uzun bir süreç olduğunu unutmamak gerekiyor.

RDR 2 PC inceleme puanları ortaya çıktı