Death Stranding 2 için ilk sinyal Kojima’dan

Death Stranding 2

Hideo Kojima uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni oyununun devamı için kolları sıvadı. İşte Death Stranding 2 hakkındaki ilk detaylar.

Oyun dünyasının dahi ismi Hideo Kojima, uzun bir süredir Death Stranding isimli yeni oyunu üzerinde çalışıyor. Önümüzdeki Kasım ayında PlayStation 4 için yayınlanacak olan yapım son olarak Tokyo Game Show’da karşımıza çıkmıştı.

Death Stranding, oyun sektörü için yeni bir tür. Yani daha önce bu oyuna benzer bir yapımla karşılaşmadık. Kojima daha önce türü “Strand Games” olarak tanımlamıştı. Dolayısıyla Death Stranding’in oyun severlerden nasıl bir tepki alacağı henüz bilinmiyor.

Dahası, oyunun tam olarak anlaşılıp, anlaşılmayacağı bile net değil. Çünkü Kojima da dahil olmak üzere pek çok isim Death Stranding’in tam olarak anlaşılamayacağından endişeli.

Death Stranding 2 mi geliyor?

Kojima da oyunun ve türün tam olarak anlaşılabilmesi için Death Stranding 2’nin çıkması gerektiğini savunuyor.

Oyun dünyasının önemli ismi, pek çok proje için teklif almasına rağmen Death Stranding’in devamı için çalışmak istediğini açıkladı. Bakalım Death Stranding beklentileri karşılayabilecek mi? Bunu 8 Kasım’da göreceğiz.

Apple Arcade kullanıma sunuldu