Samsung Galaxy A06 Hayal Kırıklığı Yaratabilir

Samsung Galaxy A06

Samsung’un yeni bütçe dostu telefonu Samsung Galaxy A06, performans testinde görüldü. Telefon, teknik özellikleriyle hayal kırıklığı yaratabilir.

Samsung daha çok Galaxy S serisi ve katlanabilir telefonları gibi üst segment modellerle adından söz ettiriyor olsa da aslında telefonlarının önemli bir bölümünü orta segment ve giriş seviyesindeki modeller oluşturuyor. Bu iki segmente de düzenli olarak yeni telefonlar sunan Güney Koreli teknoloji devi, önümüzdeki günlerde bütçe dostu telefonlarına bir yenisini daha ekleyecek.

Galaxy A05’i geçtiğimiz yılın ekim ayında piyasaya süren Samsung, Galaxy A06’yı çıkarmak içinse ekim ayını beklemeyecek gibi görünüyor. Çünkü daha şimdiden telefona dair ilk sızıntılar gelmeye başlamış durumda. Ancak görünüşe bakılırsa Samsung Galaxy A06 öyle önemli geliştirmelerle gelmeyecek. Çünkü gelen son bilgiler, Galaxy A06’nın öncülü Galaxy A05 ile aynı yonga setini kullanacağını gösteriyor.

Samsung Galaxy A05

Samsung Galaxy A06 bu hafta Geekbench performans testinde görüldü. Geekbench veri tabanında yer alan bilgiler, telefonun MediaTek Helio G85 yonga setini kullandığını gösteriyor. Bu da ekim ayında çıkan Galaxy A05’tekiyle aynı yonga seti.

Geekbench tarafından teste sokulan versiyonda MediaTek Helio G85 yonga setine 6 GB RAM’in eşlik ettiği görülüyor. Telefonun işletim sistemi ise tahmin edeceğiniz üzere Android 14.

Telefonun şimdiden Geekbench’te görülmüş olması, öncülünün aksine ekim ayından önce çıkabileceğini gösteriyor. Ancak şimdilik net bir çıkış tarihi ortaya çıkmış değil.

Amazon Bu Ay 15 Oyunu Ücretsiz Veriyor