GTA 6 PC’ye Gelecek Mi? Take Two Patronu Açıkladı

GTA 7 İçin Heyecan Dorukta

Rockstar Games’i bünyesinde barındıran Take Two’nun CEO’su olan Strauss Zelnick’e, GTA 6’nın PC’ye gelip gelmeyeceği soruldu.

Şu an oyun dünyasında GTA 6’dan daha heyecanla beklenen bir oyun yok muhtemelen. Tüm zamanların en başarılı serileri arasında yer alan GTA’nın yeni oyunu, daha ilk fragmanı yayınlanmadan önce de heyecanla bekleniyordu. Ancak ne zaman ki fragman geldi ve GTA 6’nın potansiyelini gözler önüne serdi, bu heyecan hem katlandı ve hem de çok daha geniş bir kitleye yayıldı. Gerçek anlamda yeni nesil bir oyun deneyimlemek üzere olduklarını fark eden oyunseverler, yeni GTA oyunu için gün saymaya başladı.

Ancak GTA 6’nın resmi olarak duyurulması, PC oyuncuları için cevaptan çok soru işareti getirdi. Çünkü yeni GTA oyununun PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’e geleceğini açıklayan Rockstar Games, oyunun PC versiyonu hakkında ise herhangi bir açıklama yapmadı. Bu da oyunun PC’ye gelip gelmeyeceği sorusunu havada bıraktı.

GTA 6

Rockstar Games, daha önce çıkardığı GTA V ve Red Dead Redemption 2 gibi oyunları ilk olarak konsollara çıkarmış, PC’ye ise daha ileri bir tarihte getirmişti. Ancak Red Dead Redemption gibi bir iki oyunda da PC versiyonunu hiç çıkarmadı. Bu yüzden stüdyonun GTA 6’da nasıl bir yol izleyeceğini kestirmek güç. Bu da bir belirsizlik yaratıyor. Bu belirsizliği ortadan kaldırmak isteyen mensupları, merak edilen bu soruyu bu hafta Take Two CEO’suna sordu.

Rockstar Games’i bünyesinde barındıran Take Two’nun patronu Strauss Zelnick, oyun ilk duyurulduğunda PC versiyonunun duyurulmamış olmasının böyle bir versiyon çıkmayacağı anlamına gelmediğini söyledi. Yani stüdyo PC versiyonunu ileri bir tarihte açıklayabilir. Ama Zelnick bu konuda kesin bir şey söylemekten kaçındı. Sadece PC versiyonuna açık kapı bıraktı. Heyecanla beklenen GTA 6, 2025 sonbaharında çıkacak. Kim bilir belki oyunu daha ileri bir tarihte PC’de de görebiliriz.

Nothing Phone (2a) Special Edition Tanıtıldı