Deadpool 2 ilk filmin gerisinde kaldı

deadpool 2

Marvel’ın anti süper kahramanı Deadpool, 2 senelik aranın ardından tekrardan beyaz perdeye geldi. İşte Deadpool 2 gişe rakamları ve film hakkındaki diğer detaylar.

2016 yılında vizyona giren Deadpool, uçarı senaryosu ve bazı süper kahraman filmlerine yaptığı göndermeler ile hayli dikkat çekmişti. Gişede (ABD) ilk üç gün sonunda 132 milyon dolarlık bir hasılat yapan film önemli bir başarıya imza atmıştı.

Nitekim ilk film ile gelen başarının ardından Deadpool 2 için de aynı şey bekleniyordu. Geçtiğimiz hafta vizyona giren film, gişe bazında ilk filmin gerisinde kaldı.

Deadpool 2 seyirci sayısı beklenenin altında

Geçtiğimiz hafta sonu vizyona giren Deadpool 2, ABD’de 125 milyon dolarlık bir açılışa imza attı. Film 3 gün sonunda dünya genelinde ise 301 milyon dolarlık hasılat elde etti. Deadpool 2, ABD’de elde ettiği başarı ile ilk filmin gerisinde kalmış oldu. Az önce de belirttiğimiz üzere ilk film ABD’de 132 milyonluk bir açılışa imza atmıştı.

Sonuç olarak filmin genele oranla başarılı bir açılışa imza attığını söylemek yanlış olmaz. Muhtemelen yine toplam bazda Deadpool yapımcısına hayli önemli bir meblağ kazandıracaktır.

deadpool 2

Öte yandan filmin kadrosunda, Ryan Reynolds, Morena Baccarin, Josh Brolin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Zazie Beetz ve Bill Skargard gibi isimlerin bulunduğunu da hatırlatalım.

Days Gone için yeni görseller yayınlandı