Jurassic World 2 için yeni fragman yayınlandı

jurassic world 2

Sinema tarihinin en önemli serilerinden biri olarak gösterilen Jurassic Park, 2016 yılında Jurassic World ismi ile beyaz perdeye geri dönmüştü. Jurassic Park 3’te gelişen olayların sonrasında yaşanılanları konu eden yapımda, dinozor parkının sonunda açıldığına tanıklık etmiştik. Nitekim yine işler yolunda gitmemiş ve aksilikler üzerine park bir kez daha kapanmak zorunda kalmıştı. Şimdi ise 8 Haziran’da vizyona girecek olan Jurassic World 2 ile bir kez daha dinozorların hüküm sürdüğü adalara yolculuğa çıkacağız. Bu seferki macera ise dinozorları kurtarma üzerine olacak.

Jurassic World 2 nefes kesecek!

İlk filmde aksiyon düzeyi biraz düşük kalmıştı. Sonuçta herşeyin yolunda gittiği bir park söz konusuydu. Dolayısıyla işlerin çığırından çıkması ve aksiyon dozajının yükselmesi filmin ortalarına doğru gerçekleşiyordu.

Bu seferse işler biraz daha farklı yürüyecek. İlk filmden de tanıdığımız Chris Pratt (Owen) ve Bryce Dallas Howard (Claire) dinozorları kurtarmak için bir kez daha Jurassic World’ü ziyaret edecek. Adadaki volkanın harekete geçmesi ve tüm dinozorları yok edeceği tezinin ortaya atılması üzerine kahramanlarımız adanın yolunu tutacaklar. Bu maceralarında en büyük tehlike ise hayatlarını kurtarmaya çalıştıkları dinozorlardan gelecek.

Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de 8 Haziran’da vizyona girecek olan yapım için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Yayınlanan videoda Jurassic World 2 Fallen Kingdom’un çok daha aksiyon dolu bir yapım olduğunu görüyoruz. Lafı daha fazla uzatmadan sizleri yeni tanıtım videosu ile başbaşa bırakalım.