Serious Sam 4 Planet Badass duyuruldu

ss4

Oyun dünyasının kült karakterlerinden biri olan Serious Sam, yaklaşık olarak 5 senelik sürenin ardından tekrardan PC ve konsollarımıza konuk olmaya hazırlanıyor. Serinin ilk oyunu 2001 yılında yani tam 17 sene önce satışa sunulmuştu. Çıktığı dönemde büyük ses getiren yapım, dünyada yılın en iyi oyunu seçilmişti. Şimdi bu kültleşmiş seri 4. oyunuyla tekrardan geri dönüyor. Serious Sam 4 Planet Badass resmen duyuruldu.

Serious Sam 4 Planaet Badass bu yıl gelebilir

Devolver Digital ve Croteam Studios işbirliği ile geliştirilen Serious Sam 4 Planet Badass, geçtiğimiz gün PC için duyuruldu. Fakat muhtemelen oyun diğer konsollar için de yayınlanacaktır. Oyun için kısa bir video yayınlayan yapımcı stüdyo, asıl duyurunun ise E3 2018’de geleceğini belirtti.

Aslında Serious Sam 4 duyurusu, oyun severler için hoş bir sürpriz oldu. Çünkü kimse Sam’in şu aralar tekrardan PC ve konsollara geri döneceğini düşünmüyordu. Bunda 5 yıl önce yayınlanan 3. oyunun satış rakamları bazında yeterli seviyeye ulaşamaması da önemli bir rol oynadı.

Sonuç olarak Serious Sam’in yeni oyunu resmen duyuruldu. Fakat oyunun çıkış tarihi  ve hikayesine dair net bir detay verilmedi. Zaten yayınlanan videodan da oyun namına birşeyler çıkarmak pek mümkün değil.

Muhtemelen bu haber Serious Sam fanlarını oldukça sevindirmiştir. Oyun için yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz. Şimdiden iyi seyirler.

PES 2019’da Şampiyonlar Ligi olmayacak!