Cyberpunk 2077 genişlemesi 2023’te geliyor

Cyberpunk 2077 genişlemesi 2023'te geliyor

Fazladan bir Cyberpunk 2077 dozu istiyorsanız bir süre daha beklemeniz gerekecek. İşte konuyla ilgili tüm detaylar.

CD Projekt Red, cesur bilimkurgu oyunu için yaklaşan bir genişlemenin 2023’te geleceğini açıkladı. Eklenti hakkında daha fazla haber ortaya çıkacaktır. Ancak şimdilik bilinenler kısıtlı diyebiliriz. Şirket yaptığı bir açıklamada Cyberpunk 2977 için ” Bu yıl içinde” ifadelerini kullandı. Şirket, yeni içeriğin neleri kapsayacağı hakkında fazla bir şey paylaşmadı, ancak Quest Direktörü Pawel Sasko, bu bekleyişin genişlemenin “uygun şekilde hazırlanmış” olmasını sağlayacağını söyledi.

Cyberpunk 2077 genişlemesi 2023'te geliyor

Planlar, Cyberpunk 2077’nin başarısı ışığında anlam kazanıyor. RPG, piyasaya sürüldüğünde kötü şöhretli ve hatta bir yatırımcı davasına konu olsa da, güçlü bir satıcı olarak kaldı. CDPR bu ay itibariyle 18 milyon kopya sattı. Olası bir genişleme, bu ivmenin korunmasına yardımcı olabilir ve şu ana kadar 65 milyon satış elde eden The Witcher oyunlarına daha yakın satışlar sağlayabilir.

Cyberpunk 2077, CD Projekt Red tarafından geliştirilen ve 2020 yılında CD Projekt tarafından yayınlanan rol yapma türündeki video oyunu. Cyberpunk serisinden uyarlanan oyun, altı farklı bölgeye sahip distopik açık dünya olan Night City’de geçmekte. Oyunun hayranı fazlasıyla mevcut, bu nedenle herhangi bir yükseltme çoğu oyun severi memnun edecektir diyebiliriz. Oyunla ilgili beklenen genişlemenin tarihi ve detayları ise henüz mevcut değil. Ancak yakında daha fazla detay ortaya çıkacaktır.

Elon Musk Twitter’ı Satın Almak İçin 43.4 Milyar Dolarlık Teklif Yaptı