Apple Mac Mini 2022 ne zaman tanıtılacak?

mac mini 2 scaled

Teknoloji dünyasının bir süredir merakla beklediği yeni Mac Mini modelinin 2022 yılı içerisinde tanıtılmasına kesin gözüyle bakılırken, ilk defa daha net bir tarih dillendirilmeye başlandı.

Apple Mac Mini 2022 ne zaman tanıtılacak? Apple Mac Mini, bilgisayar dünyasının en özel ve en farklı cihazlarından biri. Monitörü, mouse’u, klavyesi olmayan bu bilgisayar kasası, geleneksel bir notebook ya da masaüstü bilgisayardan çok daha küçük olmasına rağmen, en az onlar kadar ve hatta çoğu zaman onlardan da güçlü olmasıyla da nam saldı.

Tabi böyle olunca, teknoloji severlerin büyük ilgisiyle karşılaşan Mac Mini, bir süredir yeni model beklentileriyle adından söz ettirmeye devam ediyor. Özellikle geçtiğimiz yıl piyasaya sürülmesi beklenen yeni Mac Mini modeli, yerini Mac Studio’ya bırakarak herkesi şaşırtmıştı.

Apple Mac Mini 2022

Teknolojiseverleri bir bakıma hayal kırıklığına uğratan Apple’ın ise 2022 yılı içerisinde yeni Mac Mini modelini tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Üstelik gelen yeni sızıntılar da bu tahminleri doğruluyor.

Apple Mac Mini 2022

Apple Mac Mini 2022 ne zaman tanıtılacak?

Studio Display’in yazılım kodlarını inceleyen teknolojiseverler, burada henüz tanıtılmamış bir Mac Mini modelinin varlığına işaret edildiğini dile getiriyor. Eğer bu tahminler doğruysa, yeni bilgisayarın yılın üçüncü çeyreğinde tanıtılacağı ve yıl bitmeden de raflardaki yerini alacağını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Apple Mac Mini 2022

Peki Mac Mini 2022’de bizleri ne gibi özellikler bekliyor. Aslında cihazın en merak edilen yönü, gücünü hangi işlemciden alacağı. Sektördeki genel kanı, Mac Mini 2022’de 2 adet performans ve 8 adet verimlilik çekirdeği bulunan ve bunların yanı sıra 10 çekirdekli bir de grafik birimine sahip olan M2 yonga setinin kullanılacağı yönünde. Ancak Apple’ın 4 adet performans ve 8 adet verimlilik çekirdeği bulunan M2 Pro yonga setli bir cihaz tanıtması da kimseyi şaşırtmayacaktır.

Peugeot 3008 güncel fiyat listesi yayınlandı