Cyberpunk 2077 Hakkında Sevindiren Açıklama

Cyberpunk 2077

CD Projekt RED, yapım aşamasındaki yeni oyunu Cyberpunk 2077 hakkında konuştu. Stüdyonun açıklamaları gerçekten de heyecan verici bir oyunun bizi beklediğini gösteriyor.

CD Projekt RED stüdyosu tarafından gelitşirilen The Witcher 3: Wild Hunt geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biriydi. The Witcher üçlemesini başarıyla sonlandıran oyun birçok kişiyi etkilemeyi başardı. CD Projekt RED şu sıralar oyun için yayınlayacağı yeni ek paket için hazırlanıyor. Ancak Blood and Wine adını taşıyan bu paket stüdyounun üzerinde çalıştığı tek proje değil. Stüdyo bir süre önce resmen duyurduğu Cyberpunk 2077 için de hazırlıklarını sürdürüyor.

cyberpunk-2077

Cyberpunk 2077’nin tanıtımı için yayınlanan kısa tanıtım videosu birçok kişiyi oyun hakkında heyecanlandırmıştı. CD Projekt RED’in yeni açıklamaları bu heyecanı daha arttırdı. Çünkü stüdyo yeni Cyberpunk oyunu ile çıtayı daha da yükseltmeye hazırlanıyor. Oyun dünyasında kendilerine GTA’nın yapımcısı olan Rockstar Games’i örnek aldıklarını açıklayan CD Projekt RED, her yıl yeni oyunlar çıkarmaktansa birkaç yılda bir gerçekten etki yaratacak dev bir oyun çıkarmak istiyor. Cyberpunk da bu dev yapımlardan biri olacak. Stüdyo yeni oyunlarının The Witcher 3’ten bile daha iyi olacağı ve oyun dünyası için yeni bir standart oluşturacağı görüşünde. Bu açıklamalar oyunu merakla bekleyenler için oldukça sevindirici. Cyberpunk 2077 hakkındaki tek kötü haber ise oyunun 2017, hatta belkide 2018’e kadar çıkmayacak olması.