Cyberpunk 2077 Hakkında Yeni Açıklamalar

cyberpunk 2077

CD Projekt RED, Cyberpunk 2077’nin ilk başta planlanandan çok daha gelişmiş bir yapım olacağını açıkladı. Oyun, The Witcher 3’ten bile daha büyük olacak.

CD Projekt RED tarafından geliştirilen Cyberpunk 2077, duyurulduğu günden beri önümüzdeki yılların en heyecan verici oyunları arasına girmiş durumda. Ancak gelen yeni açıklamalara bakılırsa oyun ilk başta düşünüldüğünden de daha etkileyici olacak. The Witcher 3 ile büyük başarı yakalayan CD Projekt RED ekibi, yeni oyunlarında bu başarının üstüne çıkmak için müthiş bir oyun geliştirmeleri gerektiğinin farkında.

cyberpunk-2077

Cyberpunk 2077 hakkında konuşan CD Projekt RED yöneticisi Adam Badowski, The Witcher 3’ten bile daha büyük ve daha yenilikçi bir oyun yapmak istediklerini söyledi. Bu yüzden çok çalışmaları gerektiğini söyleyen yönetici, çalışan sayılarını 800’e kadar çıkaracaklarını açıkladı. Stüdyo tarafından şu ana kadar açıklananlar, oyunun açık dünyada geçeceğini ve özellikle karakterin yetenekleri konusunda oyunculara birçok tercih hakkı sunacağını gösteriyor. Oyunun çıkış tarihi henüz belli değil ama son açıklamalara bakılırısa oyunu en erken 2018’de görebileceğiz anlaşılan.

Bill Gates, Apple Konusunda Kararsız