Apple Watch 8 özellikleri netleşiyor

Apple watchOS 7.6 Beta

Dünyanın en popüler akıllı saat serisi konumunda olan Apple Watch Series yeni modelinin özellikleri günden güne belli olmaya başlıyor.

Apple Watch 8 özellikleri netleşiyor. Teknoloji dünyasında artık kabul edilen bir gerçek var o da, eğer bir pazarda Apple varsa en popüler ürünler de onun olacaktır. Bunu birçok farklı alanda örneklendirebiliriz. iPhone, iPad zamanında iPod şimdilerse ise Apple Watch. Amerikalı teknoloji devi gerek ürün kalitesi, gerek tüketiciler üzerinde bıraktığı intiba ile hemen hemen her zaman sektörün en önde gelen ismi olmayı başarıyor. Peki en popüler akıllı saat markası olduğunu söylediğimiz Apple Watch Series’in yeni modellerinde bizleri neler bekliyor dersiniz?

Apple Watch 8 özellikleri

Aslında önce bir gerçek ile başlayalım. Apple’ın en son akıllı saat modeli olan Apple Watch Series 7’de öyle aman aman dikkat çeken yeni bir özelliğe yer verilmemişti. Yani bu modelin bir bakıma serinin ve markanın ekmeğinden yediğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte bir sonraki model olması beklenen Apple Watch Series 8’de, şirket bu durumu telafi edecek.

Apple Watch 8 özellikleri

Apple Watch 8 özellikleri netleşiyor

Apple’a yakın kaynaklardan gelen haberlere göre, yeni akıllı saat modelinde olması beklenen ilk yeni özellik sıcaklık sensörü. Ancak sevinmek için henüz erken çünkü kaynaklar, bu sensörün ilk etapta vücut sıcaklığını göstermeyeceğini, kadınların hormonel durumlarını göstermek gibi asli görevlerin gerçekleştirilmesi amacıyla ikincil eleman olarak kullanılacağını söylüyor.

Apple Watch 8 özellikleri

Bunun haricinde birçok farklı kaynak Apple’ın kan şekeri ölçüm sensörü ve tansiyon sensörü üzerinde çalıştığını da doğrularken, bu iki sensörün bir sonraki modelde mi karşımıza çıkacağı yoksa daha ileriki modellerin hazırlığı mı olduğu ise şimdilik netleşmiş değil.

Oppo F21 Pro 4G özellikleri kesinleşti