Cyberpunk 2, Daha Sinematik Bir Oyun Olacak

Cyberpunk 2077 dudak hareketleri

Cyberpunk 2077’nin hazırlık aşamasındaki devam oyunu hakkında gelen açıklamalar, ilkinden daha sinematik bir oyunun bizi beklediğini gösteriyor.

Cyberpunk 2077 tam hazır değilken pek çok kusurla piyasaya sürüldüğü için son yılların en çok eleştirilen oyunlarından biri oldu. Ancak bu sıkıntılı çıkışını geride bırakıp bir şekilde toparlamayı başardı. Zamanla gelen yamalar ve ek paketlerle bu kusurları örten oyun, bununla da kalmayıp oyun mekaniklerinde kayda değer değişiklikler yaptı. Tüm bunlar, epey gecikmeli de olsa iyi bir oyunun ortaya çıkmasını sağladı. Bu durum satış rakamlarına da yansıdı. CD Projekt RED tarafından geliştirilen oyun, zamanla kayda değer satış rakamlarına ulaştı. Bu da bir devam oyununun önünü açmış oldu.

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077’nin Orion kod adıyla geliştirilen devam oyunu bir süredir hazırlık aşamasında. Orion henüz bu hazırlık sürecinin başında olduğu için oyun hakkında bilinenler kısıtlı. Ancak bu hafta oyuna dair yeni bir detay daha ortaya çıktı. CD Projekt Red’in bu hafta açtığı bir ilan, yeni oyunun daha sinematik bir yapım olabileceğini gösterdi. Çünkü stüdyo, sinematik bölümlerinin hazırlanmasından sorumlu olan ekibini büyütüyor.

Bildiğiniz gibi ilk oyun da sinematik bölümler içeriyordu. Hatta bu bölümlerde ünlü oyuncu Keanu Reeves de boy gösteriyordu. Daha sonra gelen Phantom Liberty ek paketinde ise Idris Elba vardı. Görünen o ki devam oyununda bu sinematik ara sahneler daha da çok olacak.

Apple Bir Günde 113 Milyar Dolar Kaybetti