Cyberpunk 2077’nin devam oyunu duyuruldu

Cyberpunk 2077 fragmanı

Son dönemde yeniden en popüler oyunlar arasına giren Cyberpunk 2077’ye devam oyunu geliyor. CD Projekt RED stüdyosu, yeni Cyberpunk oyununu resmen duyurdu.

The Witcher serisinden tanıdığımız CD Projekt Red stüdyosunun geliştirdiği Cyberpunk 2077, son yılların en heyecanla beklenen oyunlarından biriydi. Oyun ilk çıktığında son derece sıkıntılı bir çıkış yaptı. Oyunun henüz tam olarak hazır olmadan yayınlanması tepkileri beraberinde getirdi. Öyle ki oyun tam bir hayal kırıklığı olarak görüldü.

Ancak zamanla yayınlanan yamalar ve ek paketlerle oyun biraz olsun toparlandı. Bu noktadan sonra oyunun itibarını kurtarması zor görünüyordu ama bu kez de devreye Cyberpunk animesi girdi. Oyun ile aynı evrende geçen Cyberpunk: Edgerunners’ın Netflix’te yayınlanması, oyuna olan ilgiyi yeniden arttırdı. Animenin yayınlanmasının ardından Steam’de yeniden popüler oyunlar arasına giren Cyberpunk 2077, anime ile yakaladığı bu momentum sayesinde sırf son bir haftada 1 milyon kopya satarak toplamda 20 milyon kopya satmayı başardı.

Cyberpunk 2077 hayranlarına kötü haber

Aldığı tüm negatif yorumlara rağmen son derece iyi bir satış performansı sergilemesi, Cyberpunk serisinin devam etmesini sağladı. Çünkü CD Projekt RED, bugün bir açıklama yaparak, Cyberpunk 2077’ye bir devam oyunu geleceğini duyurdu.

CD Projekt RED’in Boston ve Vancouver’daki ekipleri tarafından geliştirilmekte olan bu yeni Cyberpunk oyunu Orion kod adıyla geliştiriliyor. CD Projekt RED yeni oyun hakkında çok fazla detay vermese de bu oyunun Cyberpunk evrenini daha da geliştireceğini söylüyor. Stüdyonun 2077’den çıkardığı dersleri devam oyununda kullanması bekleniyor.

Pixel 7 ve Pixel 7 Pro tasarımı tüm hatlarıyla görüldü