Cyberpunk 2077 seks sahneleri FPS olarak görünecek

cyberpunk 2077

Önümüzdeki yıl raflardaki yerini alacak olan Cyberpunk 2077 hakkında yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. İşte konuya dair son ayrıntılar.

Bilindiği üzere CD Projekt Red uzun bir süredir yeni RPG oyunu Cyberpunk 2077 üzerinde çalışıyor. Yapımcı stüdyo oyunun çıkış tarihi olarak 16 Nisan 2020’yi işaret etmişti. Elbette bu tarihin ileriye kaydırılması da kuvvetle ihtimal diyebiliriz. Çünkü CD Projekt Red, oyun üzerinde radikal kararlar vermeye devam ediyor.

Hatırlanacağı üzere Cyberpunk 2077 için ilk uzun oynanış videosu geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı. Yaklaşık olarak 50 dakika uzunluğunda olan bu videoda, genel oynanış FPS üzerinden işlerken, ara sahnelerde karakterimizi görebildiğimiz üçüncü şahıs bakış açısına geçiş yapılıyordu.

Fakat yapımcı stüdyo aldığı bir kararla tüm ara sahneleri de FPS moduna çevirmiş. Üstelik bu sahnelere yapım içerisinde yer alan seks sahneleri de dahilmiş. Yani Cyberpunk’ta gireceğiniz cinsel münasebetleri birinci şahıs bakış açısından deneyimleme şansına sahip olacağız. Muhtemelen bu oyun severler için farklı bir deneyim olacak.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. CD Projekt Red’in yeni oyunu da aynı The Witcher 3’te olduğu gibi Türkçe alt yazı seçeneğine sahip olacak.

Cyberpunk için 15 dakikalık oynanış videosu