Cyberpunk 2077’ye yıldız bir isim daha ekleniyor

Cyberpunk 2077 fragmanı

Cyberpunk 2077’ye Keanu Reeves’ten sonra yıldız bir isim daha katılıyor. Phantom Liberty ek paketinde Idris Elba da yer alacak.

Oyun dünyasında son yılların en büyük yapımlarından biri olan Cyberpunk 2077, özellikle ilk çıktığı dönemde tam bir hayal kırıklığı olarak görülmüş olsa da zamanla bu algıyı kırmayı başardı. Oyun, çıkışının ardından yayınlanan güncellemeler sayesinde epey gecikmeli de oyun zevkini düşüren sorunları giderdi. Bu noktadan sonra ise oyunun yardımına Netflix’te yayınlanan Cyberpunk animesi koştu.

Oyun ile aynı evrende geçen Cyberpunk: Edgerunners dizisinin Netflix’te yayınlanması, oyuna olan ilgiyi yeniden arttırdı. Cyberpunk 2077, anime dizisi ile yakaladığı bu momentum sayesinde satışlarını bir anda arttırdı ve toplamda 20 milyon kopya satmayı başardı.

Cyberpunk 2077 dudak hareketleri

Oyunun son dönemde yakaladığı bu momentum, Cyberpunk tarafında işlerin yeniden hareketlenmesini sağladı. Bildiğiniz gibi kısa süre önce devam oyunu resmi olarak açıklandı. Ancak CD Projekt RED stüdyosunun Cyberpunk için tek planı bir devam oyunu çıkarmak değil. Stüdyo aynı zamanda Cyberpunk 2077’nin ilk ek paketini de oyun severlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Phantom Liberty adını taşıyan bu ilk ek paket, önümüzdeki yıl yayınlanacak. PC, PlayStation 5 ve Xbox Series X/S’e gelecek bu paket, oyun severlere Night City’de bir casus olarak oynama imkânı sağlayacak. Öte yandan CD Projekt RED tarafından paylaşılan son bilgiler, bu ek paketle birlikte yeni bir yıldızın da Cyberpunk evrenine katılacağını gösteriyor.

Bildiğiniz gibi orijinal oyunda karşımıza çıkan karakterlerden birini yıldız oyuncu Keanu Reeves canlandırıyordu. Phantom Liberty’de ise önemli karakterlerden Solomon Reed’i yıldız oyuncu Idris Elba canlandıracak.

iQOO 11 ve 11 Pro resmen tanıtıldı