Yeni Superman Filminden İlk Görsel Yayınlandı

Yeni Superman filmi

James Gunn (Guardians of the Galaxy) tarafından yönetilen yeni Superman filminden ilk görsel yayınlandı. Suerpman artık Henry Cavill değil David Corenswet.

DC Sinematik Evreni’nde yeni bir dönem kapıda. Bugüne kadar bildiğimiz anlamıyla DC Sinematik Evreni artık sona erdi. Bunun yerine yepyeni bir sinematik evren kurulacak. Bu sinematik evrenin ilk filmi ise Superman olacak. DC Films’in başına getirilen James Gunn (Guardians of the Galaxy)’ın yazıp yönettiği Superman, önümüzdeki yıl sinemaseverlerle buluşacak.

Çekimleri devam eden yeni Superman filmi için heyecanlı bekleyişimiz sürerken, filmden ilk görsel yayınlandı. James Gunn’ın sosyal medya üzerinden paylaştığı bu görsel, Henry Cavill’den rolü devralan genç oyuncu David Corenswet’i ilk kez kostüm içinde görmemizi sağladı. Corenswet için hazırlanan kostümün Cavill’in versiyonundan biraz daha farklı olduğu görülüyor.

Yeni Superman filminde David Corenswet’in yanı sıra Nicholas Hoult ve Rachel Brosnahan da rol alacak. Nicholas Hoult genç bir Lex Luthor’a, Rachel Brosnahan ise Lois Lane’e hayat verecek. Henüz resmi bir açıklama yapılmamış olsa da Milly Alcock’un canlandıracağı Supergirl karakterinin de bu filmde yer alması bekleniyor.

James Gunn’ın filminde Superman ve Supergirl’ün yanı sıra başka DC karakterleri de yer alacak. Daha sonra kendi filmlerine de kavuşacak olan The Authority ekibi ve Green Lanternler bu DC karakterleri arasında yer alacak. Film, 11  Temmuz 2025’te vizyona girecek.

superman

iPhone Satışlarında Yüzde 10 Düşüş Yaşandı