Aquaman 2’nin yeni fragmanı yayınlandı

Aquaman 2

Merakla beklenen yeni Aquaman filminden bir fragman daha yayınlandı. Mevcut DC sinematik evreninin son filmi olan Aquaman 2, 20 Aralık’ta vizyona girecek.

Bugüne kadar bildiğimiz şekliyle DC Sinematik Evreni artık sona eriyor. Bildiğiniz gibi Warner Bros. bir süre DC’nin başına James Gunn ve Peter Safran’ı getirdi ve bu ikilinin DC sinematik evrenini sıfırlayıp yepyeni bir evren kurmasına izin verdi. James Gunn ve Peter Safran o günden beri yeni DC sinematik evreni üzerinde çalışıyor. Hatta çıkacak ilk filmler şimdiden duyurulmuş durumda. Bu yüzden DC hayranları artık bu yeni sinematik evreni bekliyor. Ancak mevcut sinematik evrenin hala yayınlanmayan bir filmi daha var. O da 20 Aralık’ta vizyona girecek olan Aquaman 2.

Bugüne kadar bildiğimiz DC Sinematik Evreni’nin son filmi olacak Aquaman and The Lost Kingdom’ın çıkışının yaklaşmasıyla birlikte tanıtım çalışmalarına hız veren Warner Bros. Discovery, merakla beklenen filmden yeni bir fragman daha yayınladı.

aquaman 2 2

2018 yılında vizyona giren ilk Aquaman filmi, gişede neredeyse 1.5 milyar dolar hasılata ulaşarak DC’nin en başarılı filmlerinden biri olmuştu. Bu yüzden Aquaman 2’den beklentiler oldukça yüksekti. Ancak bir yandan filmin yapım aşamasında yaşadığı sıkıntılar bir yandan DC evreninin içler acısı hali derken filme dair beklentiler epey düştü. Yeni Aquaman filminin bu beklentilerin üstüne çıkıp çıkamayacağını, önümüzdeki ay vizyona girdiğinde göreceğiz.

Mortal Kombat 2’nin çekimlerine başlandı