The Predator ile av yeniden başladı

the predator

Sinema tarihinin kült serilerinden biri olan The Predator, yeni filmiyle bir kez daha izleyicilerin karşısına çıktı. İşte konu hakkındaki tüm detaylar.

Bir döneme damga vuran yapımlardan biri olan The Predator, uzun bir sürenin ardından tekrardan izleyiciyle buluştu. Tüm dünya ile aynı anda ülkemizde de vizyona giren film, açılış haftasına iyi bir başlangıca imza attı.

Yeniden çevrim yerine devam filmi havasında olan The Predator, açılış haftasında Amerika’da zirveye yerleşti. 24.632 milyon dolarlık hasılata imza atan yapım geçtiğimiz hafta sonunu birinci sırada tamamladı. Dünya genelinde 54 milyon doları geride bırakan film neredeyse prodüksiyon masraflarını ilk haftada çıkarttı. Box Office Mojo verilerine göre The Predator, 88 milyon dolara mal oldu.

The Predator ilk haftasında zirveye yerleşti

Geçtiğimiz hafta sonu başarılı bir açılış gerçekleştiren The Nun ise 18.23 milyonluk hasılatla ABD’de en çok izlenen ikinci film oldu. The Nun açılış haftasına oranla yüzde 66.1’lik bir düşüş yaşadı.

ABD’de geçtiğimiz haftanın en çok izlenen filmlerinden birisi de A Simple Favor oldu. Vizyona yeni giren yapım ilk haftasında 16.01 milyonluk hasılat elde etti. Vizyona yeni giren bir diğer yapım olan White Boy Rick ise 8.86 milyonluk hasılat ile 4. sırada yer aldı.

Uzun bir süre Amerika’da zirvede yer alan Crazy Rich Asians geçtiğimiz hafta sonu 8.68 milyon dolarlık hasılat elde etti. Film geride bıraktığımız 5 hafta boyunca ABD’de 150 milyon dolarlık gişeye erişmiş oldu.

Captain Marvel için ilk fragman yayınlandı